Prístroje používané v štúdiu ALEXIA

18.11.2019 • Novinky v Beauty Svete

Prístroje používané v štúdiu ALEXIA: titulná fotka

Pre špičkové prístroje spoločnosti Winform Medical sme sa rozhodli pre ich jedinečnosť v tom, že ošetrenia sú bezbolestné a neinvazívne. Pracujú na princípe kombinácie troch vysokoefektívnych patentovaných technológií v jednej ošetrovacej hlavici.

Medicínska technológia bezbolestnej rázovej vlny a mezoterapie v službách kozmetológie a estetickej dermatológie - to sú profesionálne zariadenia Tecar CRV a ReCell.

Umožňujú odstránenie vrások, lifting a omladenie tváre, zväčšenie objemu pier, rozjasnenie pleti, vyhladenie celulitídy, strií, schudnutie a spevnenie pokožky.

Tecar CRV beauty

ALEXIA Beauty Studio Vám ponúka kombinované intenzívne omladzujúce ošetrenia jedinečnou Tecar terapiou – kombináciou rádiofrekvenčnej biostimulácie (diatermie) a transdermálnej vehikulácie (mezoterapie).

Tecar terapia umožňuje úplne bezbolestne a neinvazívne dosiahnuť výplňový efekt takmer na úrovni injekčnej aplikácie. Je to momentálne najúčinnejšia metóda okamžitého aj dlhodobého omladenia pleti.

Vďaka Tecar terapii sa účinné látky dopravujú priamo do príslušných buniek, čím sa spúšťa skutočný proces omladenia pokožky.

ReCell

Kozmetický prístroj ReCell je unikátnou kombináciou dvoch energií v jednej ošetrovacej hlavici - rázovej vlny na rozpustenie obsahu tukových buniek a rádiofrekvenčnej biostimulácie na hĺbkové spevnenie pleti a drenáž - odtok toxínov a rozpusteného tuku.

Pomocou tejto najmodernejšej metódy odstraňujeme celulitídu, zbavujeme lokálne usadeného tuku, zjemňujeme a vyhladzujeme strie, spevňujeme pokožku a tvarujeme telo. Zmenšujeme objem komfortným spôsobom s vysokou efektivitou.

Rázová vlna s diatermiou podporuje krvné zásobenie pokožky ošetrovaného miesta a zabezpečuje spevnenie pokožky mechanickou stimuláciou aktivity fibroblastov – čím sa podporí tvorba nového kolagénu a elastínu prirodzenou cestou.

Energia rázovej vlny vplýva na tukovú oblasť lipolyticky čo má za následok modifikáciu štruktúry a rozpustenie tuku. Celkový komplexný účinok zahŕňa redukciu hrúbky tukovej vrstvy, vyrovnanie ošetrovaného kožného povrchu a zlepšenie tonusu pokožky.


Zverte sa do rúk profesionálov a využite služby ALEXIA Beauty Studia v Trenčíne.

Objednajte sa:

Tešíme sa na vás
Team Alexia®


Galéria k článku

Darčekové poukazy Alexia

Darčekové poukazy

Práve darčekový poukaz vie potešiť osobu, na ktorej nám záleží. Vy iba obdarujte a o všetko ostatné sa už postaráme my. Kúpte darčekový poukaz a prekvapte. Vyhotovenie a odovzdanie vieme zrealizovať expresne aj v deň objednania.

Ponúkame vám darčekové poukazy v rôznych hodnotách, využiteľné na všetky naše služby.

Pre dostupné sumy a objednávky nás kontaktujte ›