Inovatívne NANO Beauty pleťové masky

28.06.2022 • Novinky v Beauty Svete

Inovatívne NANO Beauty pleťové masky: titulná fotka

Dve ingrediencie – Vitamíny a Účinné látky

Viete v čom sú NANO Beauty masky také jedinečné?

Napísali sme zatiaľ iba pár slov, preto nám dovoľte túto jedinečnú technológiu bližšie popísať a vysvetliť jej unikátnosť.

Už viete v čom sú NANO Beauty masky také jedinečné?

Nanovlákna alebo Nanočastice?

O nanočasticiach ste už asi počuli pri rúškach a respirátoroch. Ide o technológiu pôvodne skúmanú pre použitie v zdravotníctve, napríklad aj na krytie rán. NANO Beauty masky ale využívajú nanovlákna ako nosiče účinných látok. V čom je teda rozdiel? Nanovlákna sú lineárne útvary s dĺžkou, ktorá mnohonásobne prevyšuje ich priemer, pohybujeme sa v rozmedzí 250 – 600nm.

Nanovlákno ako nosič je veľmi priedušný, čím umožňuje pokožke pod ním voľne dýchať. Pokožka nie je podráždená bežnými adhezívami (látky zvyšujúce priľnavosť – lepidlá) čím sa vyhneme akýmkoľvek nežiadúcim účinkom, ktoré by si vyžadovali prerušiť proces aplikácie masky. Samotná nanovláknová membrána má vysokú adhéziu (priľnavosť), ktorá zabezpečuje efektívny kontakt s pleťou.

Žiadne konzervanty ani bežné prísady!

A myslíme to doslova. NANO Beauty masky neobsahujú žiadne konzervanty!  Masky sú úplne BEZ...

  • Bez silikónov
  • Bez parabénov
  • Bez parfémov
  • Bez farbív
  • Bez akrylátov

Dokonca v nich nenájdete ani bežné prísady používané v maskách ako sú glycerín, oleje, polyetylén glycol a lepidlá. Masky sú skutočne bez akýchkoľvek syntetických chemikálií, bez plnidiel a stabilizátorov, ktoré nájdete v bežných mokrých maskách. Zloženie masiek oceníte aj pri veľmi citlivej pleti, pretože použitie bude bez kožného podráždenia a akejkoľvek alergickej reakcie.  

Pýtate sa čo teda obsahujú?

NANO Beauty masky sú minimalistické aj v svojom zložení. Obsahujú iba 2 ingrediencie: Vitamíny + Účinné látky.

Vďaka tomu sú ekologické a šetrné k prírode aj k pokožke.

Suchá maska? Ako môže účinkovať?

Čítate správne, ide o suchú masku. NANO Beauty pleťové masky keď vyberiete z ochranného obalu sú suché. Ako teda dochádza k prenosu účinných látok do pokožky? Vďaka ďalšej ingrediencii, ktorú nám dáva sama príroda – VODE. Pri styku s vlhkou pokožkou sa začnú nanovlákna rozpúšťať a začína proces difúzie, proces intenzívneho prenikania vitamínov a účinných látok do pokožky.

Nebojte sa, nie ste na hodine fyziky, ale keď sa spojí VEDA a KRÁSA, vyžaduje si to aj zopár odborných pomenovaní a výkladov. Difúzia je fyzický jav, ktorý má aj svoj biologický význam; ide o základný mechanizmus pasívneho transportu látok, ktorý môže nastať aj v prostredí oddelenom membránou, myslí sa kožnou bariérou a dokáže tak prenikať aj do hlbších vrstiev pokožky, kde dokáže intenzívne pôsobiť ešte niekoľko hodín po aplikácii.  

Čistá a suchá manipulácia s maskou, ako na to?

Potešíme vás hneď v úvode. Aplikácia masky trvá iba 8 minút. A čo je ešte väčšia výhoda, maska je skutočne suchá. Neobsahuje tekutinu, preto ju ľahko vybalíte a použijete. Neodkvapkáva, nezostáva vám na rukách a nezašpiní vám nič okolo.

Ako na to?

  • Vybaľte masku z obalu, položte ju na suché miesto a opatrne odstráňte ochrannú zelenú vrstvu.
  • Vyčistenú pleť dôkladne navlhčite vlažnu vodou (naozaj dôkladne). Aplikujte odkrytú bielu nanovláknovú vrstvu na navlhčenú pleť. Suché miesta masky dodatočne navlhčite vodou cez povrch masky.
  • Nechajte masku pôsobiť 8 minút a doprajte si relaxáciu.
  • Pred zložením masky ju môžete ešte raz na tvári starostlivo navlhčiť pre ľahšie odstránenie. Nechajte aktívne látky pôsobiť.
  • Po aplikácii môžete na pleť naniesť vaše obľúbené sérum, denný alebo nočný krém.

Účinný prenos aktívnych látok do pleti začne ihneď po aplikácii masky. Blahodarný účinok sa viditeľne zvyšuje v nasledujúcich niekoľkých hodinách. Odporúčané použitie je 1 - 2 krát týždenne. Na dosiahnutie rýchlejších výsledkov použite masku ako súčasť vášho denného rituálu v starostlivosti o pleť.

Rovnomerný a takmer 100% prenos účinných látok

Spojenie vody a nanovláknovej masky okamžite spustí proces prenosu do pokožky. Vďaka tejto synergii dochádza k veľmi rýchlemu a vysoko efektívnemu  prenosu aktívnych látok do pokožky. Podľa vedeckých štúdii dochádza až k 92% účinnosti prenosu aktívnych látok do pleti. To znamená, že takmer všetky účinné látky obsiahnuté v maske sa dostanú do pokožky, dokonca do jej hlbších vrstiev.

A tento prenos je rovnomerný, čo nedocielite pri žiadnej inej maske, dokonca ani pri sérach či krémoch. V NANO maske sú účinné látky rozmiestnené rovnomerne po celej ploche a teda priľnutím na pleť prechádzajú vitamíny a aktívne látky na celú plochu kde masku aplikujeme. 

NANO Beauty masky máme až v 5-tich rôznych druhoch so špeciálnym použitím na tvár, oči, krk a dekolt

- Anti-aging maska proti starnutiu

- Upokojujúca maska pre podráždenú pleť

- Rozjasňujúca maska pre zapálenú aknóznu pleť

- Intenzívne regeneračná maska

- Intenzívne hydratačná maska

Všetky masky sú už k zakúpeniu v našom ALEXIA – Beauty Studiu v Trenčíne.

Článok sa bude aktualizovať.

Jednotlivé masky budeme postupne detailne opisovať v samostatných príspevkoch na našom blogu.

Patentovaná technológia

NANO Beauty masky majú svoj patentovaný systém dodávania aktívnych látok do nanovlákna pre jeho následne vysoko efektívne uvoľnenie do pleti. Suchá pleťová maska je absolútne unikátny a inovatívny typ produktu, založený na niekoľkoročnom vedeckom vývoji, ktorý prebiehal v Českej republike. Spoločnosť si stanovila ako cieľ odstrániť nedostatky bežných mokrých masiek s využitím pokročilých materiálov. Dovolíme si pokračovať v citáte od R&D managerky z NanoPharma Markéty Klíčové: (doslovná citácia v českom jazyku): „Díky technologii nanovláken se zrodil jeden z nejlepších transportních systémů pro aktivní látky na světě.“

Ohľaduplné k prírode

Už sme spomenuli, že masky neobsahujú žiadne bežné prísady a dokonca ani konzervanty, silikóny, parabény, parfémy, farbivá, akryláty. To z nich robí vysoko ekologický produkt vo vzťahu k prírode aj ľudskej pokožke. Ale ich dopad na prírodu je ešte viac zmiernený, pretože sú vyrábané zo 100% biologicky rozložiteľného materiálu. Dokonca aj nosná a krycia vrstva masky sú 100% recyklovateľné a počas svojho vývoja neboli testované na zvieratách.

Revolučná patentovaná technológia testovaná na Vysokým učením technickým v Brne s posudkami o nezávadnosti od Štátneho zdravotného ústavu Českej republiky.

Suchá nanovláknová maska je dnes extrémne populárna v špičkových kozmetických salónoch - príďte si masky vyskúšať priamo do nášho ALEXIA – Beauty Studia. Rezervujte si svoj termín už dnes.

K dispozícii sú masky aj k zakúpeniu ​​pre profesionálnu starostlivosť na doma. Informujte sa u nás v štúdiu.


Zverte sa do rúk profesionálov a využite služby ALEXIA Beauty Studia v Trenčíne.

Objednajte sa:

Tešíme sa na vás
Team Alexia®


Galéria k článku

Darčekové poukazy Alexia

Darčekové poukazy

Práve darčekový poukaz vie potešiť osobu, na ktorej nám záleží. Vy iba obdarujte a o všetko ostatné sa už postaráme my. Kúpte darčekový poukaz a prekvapte. Vyhotovenie a odovzdanie vieme zrealizovať expresne aj v deň objednania.

Ponúkame vám darčekové poukazy v rôznych hodnotách, využiteľné na všetky naše služby.

Pre dostupné sumy a objednávky nás kontaktujte ›