Ako dosiahnuť žiarivú a pružnú pleť?

06.12.2020 • Novinky v Beauty Svete

Ako dosiahnuť žiarivú a pružnú pleť?: titulná fotka

Krása, zdravie a sebavedomie – to je spojenie komplexných, vyvážených a najmodernejších postupov, spĺňajúcich kritériá najvyšších štandardov pre potreby estetických ošetrení.

To, že bude naša pokožka žiarivá a pružná, do určitej miery závisí aj na obsahu kolagénu v pleti.

Pre dosiahnutie skvelého vzhľadu jej ho nestačí dodávať len zvnútra. Je potrebné podporiť prirodzenú obnovu tvorby kolagénu a elastínu v pleti aj špeciálnym transdermálnym prenosom – aktívnym vpravovaním účinných látok do hĺbky pokožky.

Trh s estetickými procedúrami ponúka množstvo anti-agingových ošetrení pre obnovu a zachovanie mladistvého vzhľadu, pružnosti, hebkosti a hydratácie pleti. Zorientovať sa v tomto segmente je čím ďalej tým náročnejšie. Dôležitú úlohy zohráva samotná dnešná doba, ktorá si žiada využívanie výnimočných patentovaných skrášľovacích postupov, ktoré šetria peniaze aj čas.

Predstavujeme vám 👉 medicínsky prístroj Tecar CRV, ktorý využíva synergiu dvoch technológií – mezoterapiu a rádiofrekvenciu. Je výsledkom dvadsaťpäťročnej histórie a špecializácie na športovú medicínu a beauty segment spoločnosti Winform Medical Engineering, tradičného talianskeho výrobcu s vlastným výskumom a vývojom na unikátne kombinácie technológií. Jedinečným spôsobom vypĺňa medzeru na trhu v neinvazívnych a bezbolestných kozmeticko-estetických anti-agingových ošetreniach pre mladistvý vzhľad, pružnosť, hebkosť a hĺbkovú hydratáciu pleti tváre, a vypnutie pokožky krku a dekoltu.

✅ Najnovšie medicínske technológie v službách krásy dokážu dopraviť do hlbších štruktúr pokožky účinné látky malej aj veľkej molekulovej hmotnosti, čím sa dosiahne ešte intenzívnejší účinok – zlepšenie mikrocirkulácie, drenáž a okamžité vypnutie a lifting pokožky tváre, krku a dekoltu. Viditeľným efektom je intenzívne spevnenie pleti, stimulácia jej regenerácie, hĺbková hydratácia a vyhladenie vrások.

Tecar CRV je špičková technológia založená na stimulácii metabolizmu a regenerácie tkanív. Diatermia docieli stimuláciu metabolických procesov v tkanivách, čím sa zvýši mikrocirkulácia, zlepší sa prietok krvi v ošetrovaných tkanivách, výrazne sa urýchlia regeneračné, spevňujúce a omladzujúce procesy.

Tecar CRV je špecialista na nedokonalosti tváre. Dvoma energiami súčasne v jednej ošetrovacej hlavici stimuluje spojivové tkanivá v pokožke a v hĺbke dermis a aktivuje metabolizmus. Rádiofrekvenčná molekulárna biostimulácia dodá pokožke optimálne množstvo energie pre naštartovanie prirodzenej tvorby kolagénu a elastínu, detoxifikáciu a posilnenie dermis.

✅ Jedinečná patentovaná neinvazívna technológia, bez použitia injekcie, vďaka impulzu Tecar dodáva do pleti všetky aktívne, vo vode rozpustné látky priamo do ošetrovaných buniek, čím sa štartuje proces omladenia pokožky a tkanív.

✅ Transdermálnym prenosom vpravuje do pleti tváre a pokožky krku a dekoltu napríklad aktívny kyslík vo forme gélu - ozón (O3) na dosiahnutie jedinečných výsledkov, ktoré dokáže vytvárať iba aktivita kyslíka. Unikátna technológia môže vpravovať žiadaný hyaluron na reštrukturalizáciu tvárových čŕt, hĺbkovú hydratáciu buniek, ďalej vypínajúci gél s pozdvihujúcim účinkom na zvýšenie pevnosti, tonusu a elasticity pokožky, protivráskový gél stimulujúci aktivitu fibroblastov so zvýšenou kolagénovou neosyntézou a elastínovou ochranou buniek.

💖 ALEXIA Beauty Studio v Trenčíne ako jedno z prvých salónov krásy ponúka využitie týchto najmodernejších technológií pre krásnu pleť, pevné telo a zdravie.💖

Špecializuje sa na revitalizačné omladzujúce metódy bez invazívnych zásahov a bolesti. Predstavuje úžasný koncept medicínskej krásy s využitím prístroja Tecar CRV (mezoterapia s diatermiou) na skrášlenie a lifting tváre, krku a dekoltu.

ALEXIA Beauty Studio efektívne vytvaruje každú postavu do želaných kriviek pomocou prístroja ReCell (rázová vlna s rádiofrekvenciou).

✅ Ponúka luxus a zdravie v jednom – cielený efekt s nulovým zdravotným rizikom ✅

Výsledky luxusných ošetrení vás vnútorne naštartujú, urobia neodolateľne krásnymi a prekvapia vzhľadom pokožky o niekoľko rokov mladším ako je váš skutočný vek.

🌟💖🌟 Zverte sa do rúk profesionálov.


Zverte sa do rúk profesionálov a využite služby ALEXIA Beauty Studia v Trenčíne.

Objednajte sa:

Tešíme sa na vás
Team Alexia®

Darčekové poukazy Alexia

Darčekové poukazy

Práve darčekový poukaz vie potešiť osobu, na ktorej nám záleží. Vy iba obdarujte a o všetko ostatné sa už postaráme my. Kúpte darčekový poukaz a prekvapte. Vyhotovenie a odovzdanie vieme zrealizovať expresne aj v deň objednania.

Ponúkame vám darčekové poukazy v rôznych hodnotách, využiteľné na všetky naše služby.

Pre dostupné sumy a objednávky nás kontaktujte ›