Les Nouvelles Esthetique odporúča štúdio krásy Alexia Trenčín

22.02.2020 • Aktuality

Les Nouvelles Esthetique odporúča štúdio krásy Alexia Trenčín: titulná fotka

Les Nouvelles Esthetique vo vydaní 1/2020 odporúča prístroj ReCell - najmodernejšiu medicínsku technológiu pre odstránenie celulitídy - bezbolestnú rázovú vlnu kombinovanú s rádiofrekvenciou. ⁠

Kde nájdete túto unikátnu kozmetickú rázovku? V štúdiu krásy Alexia v Trenčíne.

ReCell - jedinečná novinka v skrášľovaní ľudského tela.

ReCell predstavuje evolúciu v oblasti "monomódových" pulzných zariadení založených na potrebe generovania zvukových vĺn, ktoré sa pre dosiahnutie želaných terapeutických výsledkov aplikujú na tkanivá.

"Multi-módový" prístup ReCell je po desaťročiach technologickej nečinnosti prvou veľkou inováciou na poli pulzných vĺn, ktorá je preto chránená medzinárodným patentom.

Podstatu ReCell-u možno vysvetliť na jednoduchom, ale efektnom príklade: ak máte kľúč od dverí, je vám úplne nanič, ak dvere vyrazíte silou.

Oddelenie výskumu a vývoja a vedecký úsek spoločnosti Winform dlho hľadali tento "kľúč", až ho našli v možnosti generovať modifikácie tkanív, aby sa zvukové vlny mohli šíriť efektívne bez potreby použitia príliš veľkého tlaku ako pri tradičných systémoch.

Pulzný tlak generovaný týmto systémom je kalibrovaný tak, aby mohol tkanivami bio-stimulovanými ReCell-om efektívne prestupovať a rýchle a kontrolovane dosiahnuť cieľ.

Všetko toto prispieva k zachovaniu efektivity konvenčných pulzných systémov, je to ale oveľa pohodlnejšie a bezpečnejšie pre klienta, ktorý počas ošetrovania nepociťuje bolesť ani žiadne iné nepríjemné pocity.

Príďte sa presvedčiť o účinkoch kozmetickej rázovej vlny kombinovanej s rádiofrekvenciou - o účinkoch najmodernejšej medicínskej technológie na odstránenie celulitídy, strií, lokalizovanej adipozity a ochabnutej pokožky.

Našim cieľom je poskytovať klientom služby tej najvyššej kvality absolútne bezbolestne a neinvazívne.

Navštívte štúdio krásy Alexia v Trenčíne, ktoré vám ponúka časovú flexibilitu (večerný či víkendový termín) v krásnych nových priestoroch s najmodernejším vybavením - prístrojmi špičkovej kvality.


Zverte sa do rúk profesionálov a využite služby ALEXIA Beauty Studia v Trenčíne.

Objednajte sa:

Tešíme sa na vás
Team Alexia®


Galéria k článku

Darčekové poukazy Alexia

Darčekové poukazy

Práve darčekový poukaz vie potešiť osobu, na ktorej nám záleží. Vy iba obdarujte a o všetko ostatné sa už postaráme my. Kúpte darčekový poukaz a prekvapte. Vyhotovenie a odovzdanie vieme zrealizovať expresne aj v deň objednania.

Ponúkame vám darčekové poukazy v rôznych hodnotách, využiteľné na všetky naše služby.

Pre dostupné sumy a objednávky nás kontaktujte ›