Zanechajte starosti za dverami

15.05.2024 • Aktuality

Zanechajte starosti za dverami: titulná fotka

Beauty tipy pre každodenný život

Vitajte opäť na našom blogu a tešíme sa, že ste sa rozhodli čas venovať čítaniu nášho článku. Dnes sme si povedali, že v našom „beauty kútiku“, kde vám prinášame vaše obľúbené témy, chceme pre vás trochu oddychu. Áno, dobre ste prečítali! Dnešný článok je o odľahčení, o tom, ako sa cítiť a vyzerať dobre bez zbytočného stresu.

V hektickom svete je dôležité si nájsť chvíľku na seba a zároveň sa starať o svoj vzhľad. Preto sme pre vás pripravili zopár jednoduchých a osviežujúcich beauty tipov, ktoré môžete ľahko zahrnúť do svojho každodenného života. Takže sa pohodlne usaďte, nalejte si šálku svojho obľúbeného nápoja a užite si chvíľu oddychu.

Ranný rituál

Každé ráno je ako nový začiatok, tak prečo ho nezačať starostlivosťou o seba? Namiesto toho, aby sme sa hnevali na svoje zrkadlo za každú maličkosť, prejdime cez ranný rituál s úsmevom. Použite osviežujúcu NANO beauty pleťovú vodu na tvár, ktorá vám dodá energiu a zanechá vašu pleť žiarivú. Nezabudnite na hydratáciu ani počas dňa, pretože hydratovaná pleť je základom zdravého a sviežeho vzhľadu.

Beauty v pohybe: Choďte svetom so sebavedomím

Kráčajte pevne a so sebavedomím, pretože nič nie je krásnejšie ako žena s pozitívnou energiou. Bez ohľadu na to, či sa chystáte do práce, na nákupy alebo na rande, nechajte svoj vzhľad odzrkadľovať váš vnútorný lesk. Nech sa páči váš výber oblečenia a make-upu hlavne VÁM. Dôležité je, aby ste sa cítili pohodlne a sebavedome.

Ochrana pred stresom: Nájdite si čas na Relax

Stres môže mať zničujúci účinok na našu pokožku aj na našu celkovú pohodu. Preto je dôležité nájsť si čas na relaxáciu a obnovenie svojej mentálnej rovnováhy.

Ak sa vám nepodarí nájsť si v daný deň toľko času, aby ste navštívili naše štúdio, doprajte si teplý kúpeľ s voňavými olejmi alebo si urobte domáci „spa“ relaxačný deň s našou úžasnou NANO beauty suchou pleťovou maskou a pustite si k tomu jemnú hudbu. Vaše telo a myseľ vám za to budú vďačné.

Krása zvnútra: Zdravé jedlo, zdravý život

Nepamätáte sa na to, kedy ste naposledy počuli, že krása pochádza zvnútra? Zahrňte do svojej stravy čerstvé ovocie a zeleninu, ktoré sú plné antioxidantov a živín, ktoré posilnia vašu pokožku zvnútra von. Piť dostatočné množstvo vody je tiež kľúčom k hydratovanému a zdravému vzhľadu.

Milé dámy a milí páni, dúfame, že vám tieto jednoduché a osviežujúce tipy pomôžu nájsť krásu v každodennom živote.

Nezabudnite, že najdôležitejšie je cítiť sa dobre vo svojej koži a mať pozitívny vzťah k sebe samému.

A teraz, čo tak dať si ďalšiu šálku vášho obľúbeného nápoja a nechať sa unášať krásou okamihu?



Zverte sa do rúk profesionálov a využite služby ALEXIA Beauty Studia v Trenčíne.

Objednajte sa:

Tešíme sa na vás
Team Alexia®

Darčekové poukazy Alexia

Darčekové poukazy

Práve darčekový poukaz vie potešiť osobu, na ktorej nám záleží. Vy iba obdarujte a o všetko ostatné sa už postaráme my. Kúpte darčekový poukaz a prekvapte. Vyhotovenie a odovzdanie vieme zrealizovať expresne aj v deň objednania.

Ponúkame vám darčekové poukazy v rôznych hodnotách, využiteľné na všetky naše služby.

Pre dostupné sumy a objednávky nás kontaktujte ›