Vianočné balíčky máte vyriešené

03.11.2021 • Aktuality

Vianočné balíčky máte vyriešené: titulná fotka

Darček pre ženu, manželku, matku, priateľku, kamarátku, dcéru - pre ňu.

Darček pre muža, manžela, otca, priateľa, kamaráta, syna – pre neho.

Už začína to „darčekovanie“. Človek bezradne pozerá po obchodoch, hľadá po internete, čo by len kúpil ako najlepší vianočný darček. Čas sa kráti a vy stále hľadáte...

Oblečenie - to nie je ľahké trafiť sa. Kabelky - len či to bude podľa jej vkusu.  Bižutéria - ak jej ešte nemá príliš veľa.

A čo darovať mužovi?

Zase sme na začiatku, aký darček zvoliť? A to nemusí ísť vždy iba o Vianoce.

Tie najlepšie darčeky pre našich milovaných hľadáme počas celého roka. Či ide o darček k meninám, narodeninám, výročiu alebo iba tak pre potešenie. Na poslednú chvíľu sa snažíme nájsť originálny darček, ktorý prekvapí, poteší a bude užitočný. Ideálne aby bol k dispozícii ihneď 😊.

Vyriešili sme všetko za vás.

Zostavili sme sady produktov, ktoré ulahodia pokožke pleti a tela každej ženy či muža, s ohľadom na špeciálne potreby či preferencie.

Produkty sme dôkladne vyberali, aby už na prvý pohľad rozžiarili oči nejednej obdarovanej osoby. Potom sme ich starostlivo zabalili do hodvábneho papiera a darčekové balenie sme znásobili elegantnou krabicou a výraznou taškou, pre praktické odovzdanie darčeka. Dokonalé vianočné darčekové balenie, za ktoré určite zožnete úspech.

Buďte výnimočný a darujte niečo, čo spôsobí zastavenie času a vďaka dlhodobému používaniu produktov bude darček robiť radosť ešte ďalšie týždne či mesiace.

Sada Caviar

  • vďaka hladkému bielo-striebornému dizajnu pôsobí čisto s nádychom mrazivého zimného počasia.

Sada Caviar obsahuje denný a nočný vyživujúci krém na tvár, hydratačný očný krém, kaviárové sérum, liftingový krém na krk a dekolt a kaviárový peeling.

Poteší vás náš výber produktov. Krémy a sérum z tejto sady sú vhodné pre všetky typy pleti, dokonca aj pre citlivú pleť. Zbavíte sa tak starosti či prípravky sadnú špeciálnym potrebám pleti zrelej ženy. Jednou z hlavných aktívnych látok je kaviárový extrakt. Jej zastúpenie v produktoch zabezpečí hĺbkovú hydratáciu pleti a poslúži ako elixír bunkovej regenerácie. Svoje miesto má aj kyselina hyalurónová, ktorá sa stará o výplň vrások a výrazových línií. Dokonalosť prípravkov potvrdzujú aj prírodné látky ako bambucké maslo, šípky, mandľový olej a Vitamín E.

Vďaka používaniu prípravkov z tohto balíka bude pleť zrelej ženy dokonale hydratovaná, vyhladená a vyživená.

Sada Young

  • vďaka svojej farebnosti a zloženiu produktov zažiari pri každej príležitosti.

Sadu Young tvorí sérum s kyselinou hyalurónovou a liftingové sérum, biologický peeling, odličovacia voda a hydratačný krém na ruky.

Ako už názov sady prezrádza, produkty sú zostavené s cieľom nastoliť správnu starostlivosť o pokožku. Micelárna voda efektívne odlíči okolie očí, pier, tváre aj dekoltu. Pleť bude dokonale zbavená nečistôt a pripravená na ďalšiu starostlivosť. Enzymatický peeling pomocou enzýmov rozpúšťa väzby medzi odumretými bunkami, čím ich maximálne šetrne a mimoriadne účinne odstraňuje, bez mechanického dráždenia. Je bez častíc, vďaka čomu je vhodný aj pre najcitlivejšiu či problematickú mladícku pleť. Sérum s kyselinou hyalurónovou intenzívne a hĺbkovo ošetruje prvé známky vrások. Jeho použitie je vhodné na každý deň a na pokožku pôsobí hydratujúco. Líftingové sérum má okamžitý aj dlhodobý vyhladzujúci účinok. Na pleti vytvorí sťahujúci pocit, ktorý viditeľne vyhladzuje pokožku a chráni ju pred oxidačným stresom. Plesnivec alpínsky v sére má antibakteriálne, antiseptické a protiplesňové účinky. Hydratačný a vyživujúci krém na ruky dolaďuje starostlivosť o seba samu.

S pravidelným používaním produktov získa pleť hydratáciu a správnu čistiacu starostlivosť ráno aj večer a pokožka na rukách bude hydratovaná.

Sada Orchidea

  • nesie v sebe nádych jemnosti a hebkosti, takej akou je kvet orchidea a zároveň aj každá žena vo svojej podstate.

Orchideová sada obsahuje intenzívne sérum, jemný očný gél, krém na výplň vrások a spevňovací krém na krk, dekolt a poprsie. Efektívne túto sadu dopĺňa výživný kolagénový komplex (ampulky na pitie) a luxusný darčekový poukaz do ALEXIA - Beauty Studia.

Výťažok z orchideí je bohatý na antioxidanty a živiny nevyhnuté pre starostlivosť o dehydrovanú a suchú pleť. Násobne zvyšuje regeneráciu buniek, čím napomáha obnove vrstiev kolagénu a vypĺňaniu vrások. Kyselina hyalurónová ukáže svoju moc v plnej sile intenzívnou a dlhotrvajúcou hydratáciou. Medzi ďalšie účinné látky v prípravkoch patria aj proteíny (pšeničný a sójový), ktoré zlepšujú pevnosť pokožky a udržujú ju žiarivú a pružnú. Bambucké maslo si poradí so suchou a popraskanou pokožkou, ktorú hĺbkovo hydratuje a zvlhčuje. Vyhladenie vrások na počkanie vám zaručí expresný Soft Focus krém s obsahom arabskej gumy, ktorá má sťahujúci a vyhladzujúci efekt. Okamžite sa vstrebe a pleti dodá sviežosť. Starostlivosť o pleť pokračuje cez krk na dekolt a dokonca až na poprsie s liftingovým a spevňovacím krémom, ktorý obsahuje peptidy, ktoré vytvárajú bunkovú obnovu a dosahuje sa tak napínací efekt. Výživný kolagénový komplex znásobí vašu krásu zvnútra. Kolagén obohatený o vitamíny navracia pleti mladistvý vzhľad, pružnosť a znižuje prejavy únavy. Sada je doplnená o luxusný darčekový poukaz do unikátneho beauty studia ALEXIA v Trenčíne na tie najúčinnejšie skrášľovacie procedúry podľa vlastného výberu. Hodnota poukazu je na dohode.

Vďaka pravidelnosti používania kolekcie Orchidea bude vaša pleť a pokožka na krku a dekolte neustále zvlhčená, hydratovaná a na dotyk hebká a hladká. Výživový kolagénový doplnok s Vitamínom C naštartuje prirodzenú tvorbu kolagénu v tele.

Sada Man

  • svojimi tmavými farbami nahráva mužskému svetu, pretože aj muži sa chcú o seba starať, iba hľadajú tú správnu starostlivosť.

Sada Man je špeciálne vyskladaná z prípravkov pre starostlivosť o mužskú pleť – pánsky omladzujúci a hydratačný krém a pre starostlivosť o vlasy – hydratačný šampón a tvarovací krém.

Omladzujúci pánsky krém má aj úžasnú antistresovú vlastnosť. Vďaka koenzýmu Q10, ktorý okrem iného súvisí aj s výkonom pri cvičení či zdravím srdca, sa zvyšuje produkcia energie v kožných bunkách a zjemňujú sa vrásky. Pleť zostáva omladená, upokojená a spevnená. Perfektne sa dopĺňa s hydratačným krémom, ktorý vyrovná pH pokožky a zmierňuje pocit svrbenia spôsobený holením. Pre mužov dôležité – poskytuje matný povrch bez mastného povlaku. Aj muži chcú bojovať proti viditeľným známkam starnutia, tak im v tom pomôžme. Tvár prirodzene prechádza do starostlivosti o vlasy. Hydratačný šampón oživí suché vlasy a vďaka prírodným zložkám dodá vlasom pružnosť, lesk a ukľudní pokožku hlavy, ktorá zostáva bez lupín. So stylingovým krémom si páni vytvoria účes podľa predstáv, ktorý bude držať.

Pravidelným používaním produktov bude pokožka na pleti omladená a známky veku či únavy postupne budú miznúť. Vlasové prípravky zabezpečia hydratované vlasy a dokonalý styling.

Zažiarte a darujte niečo, čo nastolí zastavenie času u každého z nás.

Pýtate sa čo to je? Predsa naša darčeková sada produktov zameraných na luxusnú domácu starostlivosť o svoju pokožku.

Doprajte manželke, mame, priateľke či kamarátke dokonalú starostlivosť o seba vďaka produktom od profesionálnej značky PostQuam, ktoré opäť prebudia krásu a mladistvý vzhľad v nejednej žene.

Doprajte manželovi, otcovi, priateľovi či kamarátovi správnu starostlivosť o svoju pleť a vlasy vďaka profesionálnym produktom značky PostQuam a Martom, ktoré im dodajú tú správnu energiu vyžarujúcu z tváre a perfektný účes na každú príležitosť.

Od nás máte darčekové balenie s láskou pripravené v našom krásnom Alexia Beauty Studiu.

Každý kozmetický balík vieme v prípade záujmu doplniť poukazom na absolvovanie skrášľovacích procedúr v našom štúdiu, kde si viete užiť relax vďaka tým najmodernejším prístrojom špičkovej kvality.

🎁 Kúpte darčekovú sadu a prekvapte 🎁


Zverte sa do rúk profesionálov a využite služby ALEXIA Beauty Studia v Trenčíne.

Objednajte sa:

Tešíme sa na vás
Team Alexia®

Darčekové poukazy Alexia

Darčekové poukazy

Práve darčekový poukaz vie potešiť osobu, na ktorej nám záleží. Vy iba obdarujte a o všetko ostatné sa už postaráme my. Kúpte darčekový poukaz a prekvapte. Vyhotovenie a odovzdanie vieme zrealizovať expresne aj v deň objednania.

Ponúkame vám darčekové poukazy v rôznych hodnotách, využiteľné na všetky naše služby.

Pre dostupné sumy a objednávky nás kontaktujte ›