Ty relaxuješ v štúdiu krásy - tvoje strie rýchlo a bezbolestne miznú preč.

25.12.2019 • Kozmetické problémy

Ty relaxuješ v štúdiu krásy - tvoje strie rýchlo a bezbolestne miznú preč.: titulná fotka

Ak si čerstvá mamička, tak už asi poznáš ten pojem "STRIE". Strašiak, na ktorý doteraz nebol liek. Talianski špecialisti na ženskú krásu vyvinuli úžasnú novinku - najúčinnejší medicínsky prístroj ReCell, ktorý veľmi efektívne odstraňuje tieto neželané trhlinky na našej pokožke. Najviac trpí naše bruško, boky, vnútorná strana stehien a zadok.

Takže ty sa už konečne nebudeš schovávať pred zrakmi ľudí napríklad na kúpaliskách… Konečne budeš smelo odhaľovať svoje bruško a nohy v dvojdielnych plavkách a šortkách.

Čo pre to potrebuješ urobiť? Navštíviť ALEXIA Beauty Studio v Trenčíne. O všetko ostatné sa už postaráme my s unikátnou patentovanou technológiou - overenou rázovou vlnou s diatermiou. A samozrejme s použitím kozmetických prípravkov na rastlinnej báze, ktoré boli vyvinuté špeciálne na odstránenie strií.

Ty relaxuješ v štúdiu krásy - tvoje strie rýchlo a účinne miznú. Celé ošetrenie prebieha v príjemnom modernom prostredí, je veľmi komfortné, bezbolestné a neinvazívne.

Na samotné ošetrenie si nepotrebuješ doniesť nič naviac, všetko ti poskytneme v štúdiu. Pri úvodnom rozhovore si určíš, ktorú oblasť potrebuješ najskôr riešiť. Svoje veci si odložíš v šatni, ktorá bude iba pre teba. Podľa ošetrovanej oblasti ti poskytneme župan, osušku alebo uterák, aby si sa cítila príjemne pri presune na pohodlné polohovateľné lehátko.

Ošetrujúci personál ti presne vysvetlí ďalší postup - aké úkony bude vykonávať a hlavne to, aký účinok bude mať každý krok ošetrenia na tvoju pokožku.

Zaručene už po prvom ošetrení na sebe spozoruješ zmeny - strie sa pomaly postupne vypĺňajú, ich farba sa zjednocuje s farbou okolitej pokožky a jazvičky sa stenčujú. Presne tak, ako to bolo spomenuté aj v magazínoch EVA alebo Kosmetika&Wellness.

Budeš pozorovať na sebe vyhladenú a obnovenú celistvosť pokožky, spojivové tkanivo zvýši svoju pružnosť a podporí sa prirodzená tvorba kolagénu a elastínu v pokožke.

Podľa rozsahu poškodenia a doby vzniku strií si s personálom dohodnete potrebný počet ošetrení na dosiahnutie maximálneho účinku. Odporúčame ti absolvovať 8 - 10 ošetrení, približne 2x až 3x týždenne tak, aby bol dodržaný určitý časový rozostup medzi ošetreniami. Pokožka po pôsobení rázovej vlny potrebuje čas na naštartovanie samoliečebného procesu. Výsledok totiž nebude len okamžitým efektom (čo je super), ale aj dlhodobým účinkom. To je práve unikátnosťou medicínskeho prístroja ReCell.

Po skončení celej série ošetrení (mimochodom - posledné ošetrenie máš zdarma) sa po 6 - 8 týždňoch budeš tešiť z pohľadu na svoju novú pružnú pevnú pokožku - lebo účinok ošetrenia trvá a trvá…

A posledná dôležitá informácia: Čím čerstvejšie strie máš - tým lepší a viditeľnejší efekt ich odstránenia na sebe uvidíš.

Neváhaj a objednaj si termín prvej návštevy v ALEXIA Beauty Studiu Trenčín.

Už sa nemusíš trápiť pre strie a schovávať svoje bruško, boky, nohy… už poznáš efektívne riešenie - účinnú rázovú vlnu s diatermiou.


Zverte sa do rúk profesionálov a využite služby ALEXIA Beauty Studia v Trenčíne.

Objednajte sa:

Tešíme sa na vás
Team Alexia®

Darčekové poukazy Alexia

Darčekové poukazy

Práve darčekový poukaz vie potešiť osobu, na ktorej nám záleží. Vy iba obdarujte a o všetko ostatné sa už postaráme my. Kúpte darčekový poukaz a prekvapte. Vyhotovenie a odovzdanie vieme zrealizovať expresne aj v deň objednania.

Ponúkame vám darčekové poukazy v rôznych hodnotách, využiteľné na všetky naše služby.

Pre dostupné sumy a objednávky nás kontaktujte ›