Tri najúčinnejšie procedúry na spevnenie kontúr tváre

03.04.2024 • Kozmetické problémy

Tri najúčinnejšie procedúry na spevnenie kontúr tváre: titulná fotka

Procedúry na pozdvihnutie kontúr tváre sú vhodným riešením pre tých, ktorí túžia po omladení a zlepšení kontúr tváre. Tieto procedúry zahŕňajú širokú škálu techník a metód, ktoré môžu pomôcť zvýrazniť a obnoviť mladistvý vzhľad tváre. V našom beauty štúdiu robíme hneď niekoľko druhov ošetrení, ktoré sú NEINVAZÍVNE a zamerané na pozdvihnutie kontúr tváre.

Tieto procedúry stimulujú produkciu kolagénu, zlepšujú tón a textúru pleti a vyrovnávajú jej povrch, čím pomôžu zlepšiť a obnoviť kontúry tváre. Na trhu sú aj možnosti invazívnych zákrokov - chirurgické zákroky.

Veríme, že tento článok bude pre vás „vodítkom“ nie len k výberu konkrétnej procedúry, ale aj k začiatku domácej starostlivosti pre udržiavanie pevných kontúr tváre.

Je dôležité pochopiť, že výber vhodnej procedúry je individuálny a môže byť ovplyvnený faktormi ako stav pokožky, očakávania a možnosti regenerácie. Pred začatím akéhokoľvek ošetrenia vždy vykonávame vstupnú konzultáciu, aby sme zvolili tie najvhodnejšie riešenia pre dosiahnutie vašich očakávaní.

Je dôležité zamerať sa na zlepšenie kontúr tváre?

Samotné kontúry tváre hrajú kľúčovú úlohu v celkovom vzhľade a mladistvom dojme pleti. Vytvárajú štruktúru a definujú rysy tváre, čím prispievajú k harmónii a symetrii vzhľadu, ich stratou môže pokožka pôsobiť unavene a menej pevne. Gravitácia, strata tonusu svalov tváre a pokles tkanív spôsobujú, že koža stráca svoju pevnosť a elasticitu. Zvlášť v oblastiach ako líca, čeľuste a krk.

Zlepšenie kontúr tváre je dôležité nielen z estetického hľadiska, ale má aj viacero ďalších výhod a vplyvov na celkové pohodlie a sebavedomie jednotlivca. Určite to poznáte, keď sme spokojní so svojim vzhľadom, má to pozitívnym vplyv na náš celkový životný štýl, vzťahy, ale aj prácu. Dovolíme si povedať, že zlepšenie kontúr tváre vie prispieť k celkovému pocitu pohody a sebavedomia.

 

3 zázračné procedúry na pozdvihnutie kontúr tváre v ALEXII

V ALEXIA beauty štúdiu používame na ošetrenia tváre jedinečný prístroj TECAR. Ošetrenie pomocou prístroja Tecar s neinvazívnou mezoterapiou dodá vašej pleti maximálnu hĺbkovú hydratáciu a výživu. Zároveň zabezpečí prirodzenú regeneráciu vašich buniek, biostimuláciu kolagénu a elastínu.⁠ Vďaka výnimočnej Tecar terapii sa vieme hneď v dvoch ošetreniach zamerať konkrétnejšie na oblasť ako líca, čeľuste a krk.

Ktoré prístrojové ošetrenie tváre je najžiadanejšie?

Ak patríte k našim stálym sledovateľom alebo priamo klientom, určite vám je veľmi dobre známe ošetrenie OKAMŽITÉ OMLADENIE TVÁRE, ktoré vykonávame s medicínskym prístrojom TECAR.

Okamžité omladenie tváre

Náš luxusný liftingový zážitok je ako rýchla návšteva wellness pre vašu pleť. Procedúra okamžite povznesie, rozjasní a dodá hydratáciu vašej pleti. Vďaka aplikácii výplňových látok počas ošetrenia, na prírodnej báze, dochádza k pozdvihujúcim účinkom a viditeľnej remodelácii - zvýraznenie kontúr tváre, spevnenie elasticity pokožky. V rámci ošetrenia aplikujeme kyselinu hyalurónovu, antiageingový a liftingový gél, panthenol, extrakt zo ženšenu, z „morského šalátu – Ulva Lactuca“ a ďalšie. Môžete sa tešiť na viditeľný omladzujúci efekt dosiahnutý najnovšou rádiofrekvenčnou biostimuláciou v kombinácii s transdermálnou aplikáciou účinných látok. Najlepšie pre vašu pleť a kontúry tváre je absolvovať kúru, ktorá pozostáva z piatich až šiestich ošetrení pre dosiahnutie maximálneho účinku. Kúru je možné opakovať štyrikrát ročne. Pre dlhodobú prevenciu je dobré pokračovať v pravidelnej starostlivosti o pleť s ošetrením Okamžité omladenie v intervale raz za 4 – 6 týždňov.

PS: Účinné a veľmi oceňované je toto ošetrenie aj ako príležitostné ošetrenie pred významnými udalosťami v živote, kedy chceme vyzerať čo najlepšie; svadba, stužková, oslava a iné.

A to všetko BEZ BOLESTI, v rámci NEINVAZÍVNEJ MEZOTERAPIE, ktorá je žiadaná pre svoju efektívnosť a bezproblémový postup. Účinok je viditeľný už po jednom až dvoch ošetreniach.

Sú prístrojové ošetrenia zamerané konkrétne aj na krk?

V našej ponuke máme aj takéto ošetrenie, ktorého úlohou a cieľom je Spevnenie pokožky krku a dekoltu.

Spevnenie pokožky krku a dekoltu

Stále je v hre naša unikátna TECAR terapia. Spájame sily rádiofrekvenčnej biostimulácie s transdermálnou aplikáciou výplňových látok, aby sme dosiahli úžasný efekt oživenia a spevnenia pokožky so zameraním na oblasť líc, čeľuste a krku, pre pozdvihnutie kontúr tváre.

Tento inovatívny prístup nielenže účinne zmierni príznaky starnutia, najmä u kontúr tváre, ale tiež podporí tvorbu nového kolagénu a elastínu, čo napomáha zdvihnutiu a zvýrazneniu kontúr. Vaša pleť bude žiariť novou energiou a mladistvým vzhľadom, čím bude dosiahnutý účinok úplného omladenia.

Spevnená, oživená, vypnutá a vyhladená pokožka krku a dekoltu s okamžitým aj dlhodobým efektom vďaka biostimulácii prirodzenej samotvorby elastínu a kolagénu. Aplikované účinné látky obsahujú okrem kyseliny hyalurónovej aj ingrediencie na spevnenie pokožky, zvýšenie elasticity a vyplnenie, extrakt zo sóje a ženšenu a špeciálny extrakt zo semien Senovky gréckej – prírodná náhrada estrogénu.

Detailný popis nájdete na našej stránke v časti služby, konkrétne ošetrenie: Spevnenie pokožky krku a dekoltu. Kúru môžete absolvovať ako sériu ôsmich ošetrení (2 x týždenne) pre dosiahnutie maximálneho účinku. Následne ju viete opakovať tri krát ročne.

Zároveň je vhodná aj ako pravidelná starostlivosť o pokožku, absolvovaním ošetrenia raz za 4 - 6 týždňov. 

A čo je na ošetrení najlepšie? Účinok je viditeľný už po prvom ošetrení.

🤔

Čo mám robiť ak sa bojím prístrojových ošetrení?

Bude to znieť ako klišé, ale objednať sa na ošetrenie k nám 😊.  V ALEXIA beauty štúdiu robíme Luxusnú liftingovú masáž tváre, krku a dekoltu, ktorá má účinok „vyžehlenia pleti“ a je určená najmä na ochabnutú pleť; pre zlepšenie pružnosti, elasticity a spevnenia kontúr tváre.

Luxusná liftingová masáž tváre, krku a dekoltu

Toto ošetrenie je zamerané na zdvihnutie a spevnenie kontúr tváre, čím výrazne zlepší jej celkový vzhľad. Pri masáži pohybom masírujúcich prstov sa urýchľuje metabolizmus v koži, čo vedie k redukcii podkožného tuku a odplaveniu toxínov. Dochádza tak k výraznému spevneniu kontúr tváre, zlepšeniu prekrvenia a návratu pružnosti a elasticity pokožky. Okrem toho sa odplavujú produkty látkovej výmeny a bunky pleti sa oživujú. Dovolíme si prezradiť, že nejedna klientka pri masáži si sladko zdriemne.

Táto masáž účinne pôsobí na mimické svaly, čo vedie k zlepšeniu ich pružnosti a pevnosti. Tým sa efektívne vyhladí pleť a odďaľuje tvorba vrások. Navyše, liftingová masáž má relaxačný a regeneračný účinok, uvoľňuje celkové psychické napätie a stres, čo prispieva k celkovému pocitu pohody.

Kedy si dopriať liftingovú masáž?

Luxusná liftingová masáž je veľmi prospešná najmä po ošetrení Okamžité omladenie Spevnenie pokožky krku a dekoltu. Môže sa vykonávať po každom kozmetickom ošetrení a tiež ako samostatný úkon. Výborne podporí efekt omladenia, vypnutia a vyhladenia pokožky.

Naši klienti zdieľajú svoje skúsenosti v recenziách

Recenzie si môžete prečítať TU. Ak ste aj vy boli našim klientom a ešte ste nevyjadrili svoj názor na naše štúdio, prístup, spokojnosť s procedúrami, budeme veľmi radi ak tak spravíte. Stačí kliknúť na tento link: https://g.page/alexia-beauty-studio/review?rc a udeliť nám hodnotenie pomocou hviezdičiek a pridaním komentáru. Ďakujem za váš názor, je pre nás veľmi cenný!

Tipy a triky pre domácu starostlivosť

Nemáme pre vás dobrú správu – starostlivosť v štúdiu niekedy nestačí. Preto sme pre vás zhrnuli aj niekoľko tipov a trikov, ako si môžete aj doma pomôcť s udržiavaním pevných kontúr tváre, medzi návštevami v štúdiu.

Denná starostlivosť: Začnite s dennou rutinou starostlivosti o pleť, ktorá zahŕňa čistenie, tonizovanie a hydratáciu. Použite kvalitné produkty, ktoré vyhovujú vášmu typu pleti. Konkrétne odporúčania nájdete aj na našom blogu napríklad v týchto článkoch:

Pleťová voda verzus pleťové tonikum: https://alexia.sk/blog/pletova-voda-verzus-pletove-tonikum-poznate-rozdiel

Najzákladnejšia starostlivosť o pleť: https://alexia.sk/blog/aka-je-najzakladnejsia-denna-starostlivost-o-plet

Tvárová jóga: je to cvičenie zamerané na posilnenie, spevnenie a oživenie svalov tváre a krku prostredníctvom rôznych cvičení a techník. Tvárová jóga sa zameriava na plynulé pohyby, dýchanie a uvoľnenie, avšak s dôrazom na oblasť tváre a krku. O tej zase niekedy nabudúce.

Kompresy: Použitie chladných alebo teplých kompresií na tvár, namočením mäkkého uteráku alebo gázy do vody, môže pomôcť zvýšiť prekrvenie a spevniť pokožku. Skúste napríklad studený obklad na ráno a teplý obklad na večer pre relaxáciu.

Správna strava a hydratácia: Nezabúdajte na to, že zdravá strava a dostatočný príjem vody majú veľký vplyv na vzhľad pleti. Konzumujte potraviny bohaté na antioxidanty, vitamíny a minerály, ktoré podporujú zdravú pokožku a hydratujte sa dostatočným množstvom vody denne.

Dobrý spánok: Dostatok spánku je kľúčom k zdravej a sviežej pleti. Snažte sa spať dostatočný počet hodín každú noc a dodržiavať pravidelný spánkový režim, aby sa pokožka mohla regenerovať a obnovovať.

Tieto jednoduché tipy a triky vám môžu pomôcť udržať pevnosť a definíciu kontúr tváre aj medzi návštevami v našom štúdiu.

Nezabúdajme ani na pokračovanie tváre – krk a dekolt

Odporúčanie kvalitných kozmetických produktov na spevnenie krku, dekoltu a poprsia

Domáca starostlivosť súvisí aj s výberom tých správnych produktov, ktoré môžu pomôcť podporiť výsledky ošetrení v štúdiu. Našou výhodou je, že produkty, séra a krémy, ktoré vám aplikujeme po ošetrení v našom beauty štúdiu máme u nás aj k zakúpeniu. Medzi tie najžiadanejšie určite patrí Kaviárový liftingový krém na krk, dekolt a poprsie - Dokonalá hĺbková výživa, hydratácia a vynikajúca spevňujúca receptúra.

Unikátny viditeľne liftingový krém vytvára vyhladzujúci efekt, ktorý pôsobí spevňujúco na ochabnutú pokožku. Pokožka sa obnovuje a viditeľne omladzuje v dokonalej harmónii s tvárou.

Orchideový intenzívny liftingový a spevňovací krém na krk, dekolt a poprsie - Krém s vyživujúcim a zvlhčujúcim účinkom regenerujúci pokožku na krku a dekolte, dodávajúci hladkosť a hlavne pevnosť. Jemná oblasť krku a dekoltu je jednou z prvých, ktorá vykazuje známky starnutia. Preto ak si chcete zachovať krásny a oslnivý výstrih, nemali by ste zanedbávať starostlivosť o pokožku v tejto oblasti tela. 

Peptidy obsiahnuté v prípravkoch vytvárajú bunkovú obnovu a dosahuje sa tak napínací efekt. To všetko doplnené elastínom, kyselinou hyalurónovou a orchideou dodáva pokožke hebkosť, pevnosť a hydratáciu.

Vyskúšať a zakúpiť si ich môžete priamo v našom beauty štúdiu. Nájdete ich aj v našom katalógu produktov na webe.

Slová na záver

Previedli sme vás našimi najúčinnejšími procedúrami s dôrazom na pozdvihnutie kontúr tváre. Ponúkli sme vám niekoľko účinných spôsobov, ako zdvihnúť a spevniť kontúry tváre aj doma, čo môže viesť k mladistvejšiemu a sviežejšiemu vzhľadu. Procedúry s rádiofrekvenčnou biostimuláciou, liftingová masáž a domáca starostlivosť sú vynikajúcimi nástrojmi na dosiahnutie žiadaných výsledkov.

Dôležité je tiež si uvedomiť, že udržiavanie zdravých a definovaných kontúr tváre nie je len krátkodobou záležitosťou, ale procesom, ktorý si vyžaduje pravidelnú starostlivosť a úsilie.

Preto vás pozývame, aby ste sa obrátili na naše štúdio pre ďalšie informácie k ponúkaným službám alebo si objednali konzultáciu. Naše odborné kolegyne vám rady pomôžu zvoliť najvhodnejšie ošetrenie pre vaše potreby a ciele, aby ste dosiahli svoj želaný vzhľad a sebavedomie.

Buďte na ceste k zdravšej a mladšej pleti už dnes!


Zverte sa do rúk profesionálov a využite služby ALEXIA Beauty Studia v Trenčíne.

Objednajte sa:

Tešíme sa na vás
Team Alexia®


Galéria k článku

Darčekové poukazy Alexia

Darčekové poukazy

Práve darčekový poukaz vie potešiť osobu, na ktorej nám záleží. Vy iba obdarujte a o všetko ostatné sa už postaráme my. Kúpte darčekový poukaz a prekvapte. Vyhotovenie a odovzdanie vieme zrealizovať expresne aj v deň objednania.

Ponúkame vám darčekové poukazy v rôznych hodnotách, využiteľné na všetky naše služby.

Pre dostupné sumy a objednávky nás kontaktujte ›