Tajomstvo mladistvej pleti

15.08.2024 • Vyznajte sa

Tajomstvo mladistvej pleti: titulná fotka

Tajomstvo mladistvej pleti: Kombinované ošetrenia pre optimálny výsledok

V dnešnej dobe, keď je starostlivosť o pleť dôležitejšia ako kedykoľvek predtým, je kombinovanie ošetrení kľúčom k dosiahnutiu najlepších a najdlhšie trvajúcich výsledkov. Každá pleť je jedinečná a zaslúži si individuálnu starostlivosť, ktorá zohľadňuje jej špecifické potreby.

Práve preto vám v našom Alexia Beauty Štúdiu ponúkame možnosť kombinovať rôzne ošetrenia, ktoré sa navzájom dopĺňajú a zvyšujú svoj účinok.

V nasledujúcich riadkoch vám predstavíme ideálnu kombináciu procedúr, ktoré si môžete pokojne dopriať aj počas jednej návštevy, pre krásnu, mladistvú a zdravú pleť.

Premeňte unavenú pleť na žiarivú: Vyhladenie vrások a obnova vitality

Prvé známky starnutia sa najčastejšie prejavujú vo forme vrások, najmä v oblasti očí, úst, čela a medzi obočím. Naše ošetrenie - Vyhladenie vrások využíva rádiofrekvenčnú stimuláciu, ktorá okamžite naštartuje tvorbu nového kolagénu a elastínu. Tieto látky sú základnými stavebnými kameňmi pevnej a pružnej pleti. Súčasne sa aplikujú výplňové látky ako kyselina hyalurónová a vitamíny, ktoré zabezpečia okamžitú aj dlhodobú redukciu vrások.

Výsledkom je pleť, ktorá je pevná, zdravá, žiarivá a odolná voči starnutiu.

Pravidelná starostlivosť o pleť týmto spôsobom nielenže vyhladzuje vrásky, ale aj výrazne odďaľuje proces starnutia. Odporúčame absolvovať toto ošetrenie raz za štyri týždne, aby si vaša pleť udržala svoju mladistvú vitalitu.

Pre maximálny účinok je možné absolvovať kúru 8 ošetrení, ktorá zaručí ešte výraznejší efekt. Ošetrenie je perfektným základom pre ďalšiu procedúru.

Okamžité omladenie pleti - hydratácia, výživa, vypnutie, oživenie pokožky

Okamžitý efekt! Laserová výplň vrások: Bez ihiel, bez bolesti, bez chémie

Pre tých, ktorí preferujú neinvazívne metódy, je ideálnym riešením laserová výplň vrások. Toto ošetrenie využíva Laser 1. triedy na hĺbkové vpravovanie kombinácie najúčinnejších látok - Kyselina hyalurónová, Vitamín C, Ozón, Elastín, Argirelox a ďalšie - obsiahnutých hneď v troch rôznych géloch, ktoré môžeme aplikovať počas ošetrenia (BioFiller, EptaJalux a InPrimis).

Výber gélu závisí na spoločnom zhodnotení stavu pleti a požadovaných výsledkoch. Spomenuté látky pracujú spoločne na znížení hĺbky vrások až o 60 % už po prvom ošetrení.

Pleť je po procedúre žiarivá, napnutá a schopná obnoviť svoje vlastné regeneračné procesy.

Laserová výplň vrások je ideálnym doplnkom k iným ošetreniam, pretože účinok kúry pretrváva až šesť mesiacov.

Odporúčame absolvovať sériu troch ošetrení, pričom prvé dve sa vykonávajú raz týždenne a tretie ošetrenie po 15 dňoch. Ako udržiavaciu starostlivosť navrhujeme pokračovať s ošetrením Revitalizácia celej tváre, ktorá sa vykonáva aspoň raz mesačne.

Spevnenie krku a dekoltu: Pokožka, ktorá hovorí za vás

Oblasť krku a dekoltu je často zanedbávaná, hoci práve tu sa starnutie prejavuje veľmi viditeľne. Naše ošetrenie zamerané na spevnenie pokožky krku a dekoltu pomocou Tecar terapie kombinuje rádiofrekvenčnú biostimuláciu s transdermálnou aplikáciou výplňových látok. Táto kombinácia stimuluje tvorbu nového kolagénu a elastínu, čím sa pokožka stáva pružnejšou, pevnejšou a mladistvejšou.

Kyselina hyalurónová a aktívny kyslík navyše zabezpečujú hĺbkovú hydratáciu a žiarivý vzhľad pokožky.

Procedúru odporúčame absolvovať raz za štyri až päť týždňov ako pravidelnú starostlivosť. Pre maximálny efekt je však ideálne absolvovať sériu 8 ošetrení, ktoré je možné opakovať až trikrát ročne.

Spevnenie pokožky krku a dekoltu Tecar terapiou

NANO Beauty pleťové masky: Revolučná starostlivosť v suchom prevedení

Po intenzívnych ošetreniach je pleť pripravená na maximálne vstrebanie účinných látok. Práve preto odporúčame zakončiť vaše ošetrenie jednou z našich jedinečných NANO Beauty masiek. Tieto masky využívajú nanovláknovú technológiu na efektívny prenos vitamínov a účinných látok do hlbších vrstiev pokožky. Na rozdiel od bežných mokrých masiek, NANO masky sú suché, čo zaručuje čistú a jednoduchú aplikáciu bez zbytočných chemikálií a konzervantov.

V našom štúdiu ponúkame masky šité na mieru pre rôzne potreby pleti - od anti-aging efektu, cez upokojenie podráždenej pleti, až po intenzívnu hydratáciu. A čo je úžasné – v ponuke sú aj omladzujúce a hydratačné masky na krk a dekolt. Tieto masky sú ideálnym doplnkom ku každému ošetreniu a zabezpečia dlhotrvajúce výsledky.

Inovatívne suché Nano Beauty pleťové masky pre všetky typy pletí

Dotyk mladosti a relaxácie v jednom: Liftingová masáž

Každé ošetrenie je možné zavŕšiť luxusnou liftingovou masážou tváre, krku a dekoltu, ktorá je skutočnou čerešničkou na torte. Táto masáž nielenže uvoľňuje napätie a stres, ale tiež spevňuje kontúry tváre, zlepšuje prekrvenie a podporuje regeneráciu pokožky. Po masáži bude vaša pleť vyzerať mladšie, vypnutejšie a oddýchnutejšie.

Liftingová masáž je ideálnym doplnkom po akomkoľvek ošetrení, keďže ešte viac umocňuje ich účinky a relax, ktorý pri nej zažijete jednoznačne stojí zato absolvovať.

Masáž tváre, krku a dekoltu - relax, lifting, mladistvý vzhľad

Dokonalý výsledok: Kombinácia ošetrení

Našim cieľom v tomto článku bolo pomôcť vám, našim milým klientkám, zorientovať sa v možnostiach kombinovaných ošetrení, ktoré dokážu priniesť optimálne výsledky pre vašu pleť. S našimi špeciálne navrhnutými procedúrami môžete dosiahnuť výrazné omladenie a revitalizáciu pleti, a to všetko počas jedného sedenia. Každá procedúra má svoje špecifické výhody, no v kombinácii s ostatnými dokáže pleť nielen omladiť, ale aj udržať jej mladistvý vzhľad po dlhšiu dobu.

Ak chcete dosiahnuť ešte komplexnejšiu starostlivosť, môžeme vám k týmto procedúram odporučiť aj telové ošetrenia, o ktorých si povieme viac v niektorom z našich ďalších článkov.

Pred každým ošetrením poskytujeme odbornú konzultáciu, aby sme vám mohli odporučiť tie najvhodnejšie procedúry na mieru vašim potrebám. Navštívte nás v Alexia Beauty Studiu a doprajte si luxusnú starostlivosť, ktorá zaručene prinesie výsledky, ktoré si všimnete vy aj vaše okolie.



Tešíme sa na vašu návštevu a možnosť postarať sa o vašu krásu a pohodu v našom štúdiu.



Zverte sa do rúk profesionálov a využite služby ALEXIA Beauty Studia v Trenčíne.

Objednajte sa:

Tešíme sa na vás
Team Alexia®


Galéria k článku

Darčekové poukazy Alexia

Darčekové poukazy

Práve darčekový poukaz vie potešiť osobu, na ktorej nám záleží. Vy iba obdarujte a o všetko ostatné sa už postaráme my. Kúpte darčekový poukaz a prekvapte. Vyhotovenie a odovzdanie vieme zrealizovať expresne aj v deň objednania.

Ponúkame vám darčekové poukazy v rôznych hodnotách, využiteľné na všetky naše služby.

Pre dostupné sumy a objednávky nás kontaktujte ›