Tajomstvo krásy vašich očí

18.04.2024 • Kozmetické problémy

Tajomstvo krásy vašich očí: titulná fotka

Recenzie úžasných očných krémov od značky POSTQUAM Professional!

Omladzujúce procedúry so zameraním špeciálne na očné okolie ste už u nás pravdepodobne absolvovali. Ale čo ak vám povieme, že vieme pre krásne očné okolie spraviť ešte viac?

Hovorí sa, že oči sú oknom do duše, ale často sú aj prvými miestami, kde sa prejavia známky únavy a starnutia. Starostlivosť o pleť okolo očí je preto nevyhnutnou súčasťou našej každodennej starostlivosti.

S toľkými dostupnými produktmi na trhu môže výber správneho očného krému pripomínať hľadanie ihly v kope sena - a aj preto sme sa rozhodli preskúmať niekoľko účinných očných krémov značky PostQuam Professional z produktových radov ako Orchidea, Kaviár, Zlato a ďalšie.

 Sady produktov sú vám určite známe z nášho štúdia vďaka spolupráci s eshopom BELIGO.SK. Tieto krémy sľubujú nielen hydratáciu, ale aj viditeľné zlepšenie príznakov starnutia, ako sú vrásky, tmavé kruhy a očné vačky. Pripravte sa na cestu objavovania najúčinnejších očných krémov, ktoré vám dodajú rozžiarený pohľad a mladistvý vzhľad.

 

Jemný očný gél s kyselinou hyalurónovou a výťažkom z orchidey

Očné krémy majú špeciálne miesto vo svete starostlivosti o pleť, a tento jemný očný gél s kyselinou hyalurónovou z produktového radu Orchidea nás naozaj nesklamal!

Jeho ľahká textúra s extraktom z orchideí poskytuje hlbokú hydratáciu a osvieženie okolo očí. Zložky ako elastín a kyselina hyalurónová zlepšujú pružnosť a hydratáciu pokožky, čím redukujú vrásky a zlepšujú vzhľad únavy.

Krém na okamžitú výplň a vyhladenie vrások s orchideou a arabskou gumou

Krém SOFT FOCUS z produktového radu Orchidea sa vyznačuje neuveriteľnou schopnosťou okamžite vypĺňať vrásky a dodávať extrémne hladký dotyk pokožke. S obsahom kyseliny hyalurónovej a výťažku z orchideí poskytuje intenzívnu hydratáciu a vyhladenie vrások, čo robí z neho ideálnu voľbu pre tých, ktorí hľadajú rýchle a účinné riešenie pre svoju pleť.

Špecifický produkt s obsahom Arabskej gumy so sťahujúcim efektom  - "filmotvorná látka" na okamžité vyplnenie vrások.

Zvlhčujúci očný krém s quinoou

Očný krém s quinoou z produktového radu Prebiotic je špeciálne navrhnutý na obnovu a hydratáciu poškodenej a/alebo staršej pleti. Obsahuje organický quinoa olej, ktorý je bohatý na esenciálne mastné kyseliny a vitamín E. Ďalej obsahuje extrakt zo šťavy Yacón, ktorý poskytuje prebiotickú aktivitu, reguluje mikroflóru pokožky a udržiava ju hydratovanú.

Očný chladivý gél s praktickým kovovým guľôčkovým aplikátorom

Tento Roll-on - očný krém s gélovitou konzistenciou a kovovým aplikátorom je zázrakom pre očné okolie s príznakmi stresu a únavy. Jeho ľahká textúra sa rýchlo vstrebáva a poskytuje okamžitú úľavu od príznakov únavy, zatiaľ čo kovový aplikátor chladí a osviežuje pokožku.

Luxusný liftingový hydratačný očný krém s 1% zlata

Očný krém s 1% zlata z radu Luxury Gold je bohatý na kyselinu hyalurónovú a koloidné zlato, čo z neho robí ideálnu voľbu pre suchú a citlivú pleť. Jeho luxusná formula poskytuje intenzívnu hydratáciu, lifting a zlepšuje príznaky starnutia, čím dodáva pleti sviežosť a mladistvý vzhľad.

Upokojujúci a hydratačný očný krém s kaviárovým extraktom

Očný krém s kaviárovým extraktom z radu Lumière Caviar je špeciálne navrhnutý na poskytnutie liftingu, hydratácie a výživy pokožke okolo očí. Jeho kombinácia kyseliny hyalurónovej a kaviárového extraktu zabezpečuje optimálnu výživu a regeneráciu pokožky, čím zlepšuje jej vzhľad a textúru.

Slová na záver

Tieto očné krémy sú viac než len bežné krémy - sú to zázraky, ktoré dokážu omladiť a vyživiť vaše očné okolie. Od hydratačných gélov po luxusné krémy s obsahom zlata, každý produkt je starostlivo navrhnutý, aby poskytoval optimálne výsledky. Sú plné účinných zložiek, ktoré bojujú proti príznakom starnutia a zanechávajú pokožku sviežu a vyživenú.

A to všetko ideálne v kombinácii s našimi najúčinnejšími omladzujúci procedúrami. Viete ktoré sú to? Pripravujeme pre vás aj ďalší článok na tému – najúčinnejšie ošetrenia pre očné okolie – už čoskoro.

Ak sme vás inšpirovali a chcete si vybrať vhodný očný krém priamo pre vás,  pozývame vás do nášho beauty štúdia ALEXIA v Trenčíne. Máme k dispozícii testery z každého druhu očného krému a radi vám pomôžeme s výberom toho správneho pre vašu pokožku.

 

Pridajte sa k nám a objavte svet krásy vašich očí!


Zverte sa do rúk profesionálov a využite služby ALEXIA Beauty Studia v Trenčíne.

Objednajte sa:

Tešíme sa na vás
Team Alexia®


Galéria k článku

Darčekové poukazy Alexia

Darčekové poukazy

Práve darčekový poukaz vie potešiť osobu, na ktorej nám záleží. Vy iba obdarujte a o všetko ostatné sa už postaráme my. Kúpte darčekový poukaz a prekvapte. Vyhotovenie a odovzdanie vieme zrealizovať expresne aj v deň objednania.

Ponúkame vám darčekové poukazy v rôznych hodnotách, využiteľné na všetky naše služby.

Pre dostupné sumy a objednávky nás kontaktujte ›