Súkromie v salóne krásy

19.08.2020 • Aktuality

Súkromie v salóne krásy: titulná fotka

Veľmi diskutovaná téma a pre viacerých z nás aj dôležitá. V modernej dobe plnej smart riešení, aplikácií a GPS signálu stále viac počúvame o tom, kto a ako sleduje naše súkromie, ako si chrániť súkromie, ako predísť napadnutiu súkromného účtu na sociálnych sieťach a podobne.

Ochrana súkromia je zásadná aj v prípade informácií o našom zdraví.

Možno aj vy máte nemilú skúsenosť z kozmetických salónov, kde čakáte na ošetrenie v preplnenej čakárni aj s ostatnými klientmi. Kozmetička vás vyzve menom, poprípade rovno aj vysloví procedúru, ktorú ste prišli absolvovať. Vchádzate do salónu, z kabínky vychádza predchádzajúca zákazníčka, na ležadle leží aktuálna zákazníčka a vy sa v tom máte ísť preobliecť do parea, naladiť do pohody a čakať na vyzvanie.

Ale ako to spraviť, v prostredí plnom cudzích ľudí, bez súkromia?

💖✨ ALEXIA Beauty Studio je iné.. ✨💖

Maximálne chránime vaše súkromie. Pri vašom príchode je v štúdiu iba kozmetička a vy. Následne sa dvere na štúdiu zatvoria, aby nebolo umožnené len tak neohlásene vstúpiť cudzej osobe do priestorov. V súkromí si pri dobrej kávičke prejdete možnosti skrášľovacích a kozmetických procedúr a vyberiete spoločne tie najvhodnejšie práve pre vás.

Čas, ktorý strávite u nás je venovaný iba vám. Naša sympatická kozmetička má počas práce vypnutý telefón, aby nedošlo vyrušeniu. Novozariadené a esteticky upravené priestory pôsobia pohodlne a pocit pohody dopĺňa jemná hudba podľa vášho výberu. U nás vás čaká individuálny prístup od dohodnutia si návštevy na vami zvolený deň a hodinu (pracujeme od skorých ranných hodín do neskorých večerných a to aj počas víkendov a sviatkov) spolu s nadštandarndnými službami... no proste maximálny komfort na užitie si luxusných ošetrení pleti tváre, dekoltu a pokožky tela.

Ošetrenia sú vykonávané tou najnovšou technológiou sveta kozmetiky.

✅ Tecar CRV - unikátny prístroj, ktorý v sebe zahŕňa súčasne rádiofrekvenciu aj mezoterapiu.
✅ ReCell - medicínsky prístroj dvoch technológií fungujúcich súčasne: rázová vlna a diatermia.

A tým to stále nekončí 😲. Ďalšia zo zásadných informácií pre vás 👍 - ošetrenia obidvoma prístrojmi sú absolútne bezbolestné a neinvazívne.

Skúsme si to spoločne zhrnúť.

💖✨💖 Salón krásy, ktorý ponúka: maximálne súkromie, individuálny prístup, zaručenú pohodu a relax, najúčinnejšie procedúry s prístrojmi využívajúcimi najnovšie poznatky zo sveta zdravia a kozmetiky. Toto všetko na jednom mieste.


Zverte sa do rúk profesionálov a využite služby ALEXIA Beauty Studia v Trenčíne.

Objednajte sa:

Tešíme sa na vás
Team Alexia®


Galéria k článku

Darčekové poukazy Alexia

Darčekové poukazy

Práve darčekový poukaz vie potešiť osobu, na ktorej nám záleží. Vy iba obdarujte a o všetko ostatné sa už postaráme my. Kúpte darčekový poukaz a prekvapte. Vyhotovenie a odovzdanie vieme zrealizovať expresne aj v deň objednania.

Ponúkame vám darčekové poukazy v rôznych hodnotách, využiteľné na všetky naše služby.

Pre dostupné sumy a objednávky nás kontaktujte ›