Slnko a pleť

01.09.2020 • Vyznajte sa

Slnko a pleť: titulná fotka

🌞 Negatíva Slnka na našu pokožku 🌞

Hrejivé slnečné lúče nás až pozývali vybehnúť k vode a poležať si na slniečku…

Doplniť vitamín D je veľmi dôležité. Je potrebný v našom tele kde napomáha vstrebávaniu vápnika, pomáha rastu kostí, posilňuje imunitný systém. Slnko okrem podpory vo forme D vitamínu vyžaruje viac druhov žiarenia, avšak na Zem sa dostáva iba UVB, UVA, viditeľné žiarenie a infračervené žiarenie.

Práve UVB a UVA môže mať nepriaznivé účinky na pokožku, dokonca spôsobovať okrem starnutia pokožky aj rakovinu kože.

Vedeli ste, že v hĺbke 40 cm pod vodou ešte stále preniká UV žiarenie a dokonca až 40% z osvetlenia na povrchu 😲? Sneh je najväčším odrážačom UV žiarenia, odráža až 80%. Naše opálenie však závisí od fototypu pokožky, od miery odozvy organizmu na účinok slnečných lúčov. Laicky povedané fototyp určuje či sa na slnku spálite alebo opálite.

✅ Správajme sa zodpovedne ✅.

Zodpovedne k našej pokožke ❗ a najmä k pleti ❗.

Akékoľvek „vybehnutie von“ bez ochranného faktora na tvári, nám to spočíta. Práve prípravky s ochranným faktorom, takzvaným SPF (Sun Protection Factor) zabezpečujú potrebnú ochranu. Treba však zvoliť správnu výšku ochrany a textúru prípravku.

Predstavte si, že až osemdesiat percent prípadov starnutia tváre je spôsobené pobytom na slnku. Fotostarnutie sa prejavuje hlbokými vráskami, pigmentovými škvrnami, viditeľnými krvnými cievkami pod pokožkou a podobne. Okrem toho, slnečné žiarenie ničí kolagén, elastín a poškodzuje kožné bunky.

Pobytom na Slnku bez dostatočnej ochrany ste vystavené všetkým uvedeným nepriaznivým účinkom.

🌞🌟✨🌞

Presvedčili sme vás o tom, že ochrana pokožky je dôležitá ❓

A chcete pre svoju pokožku, pleť – krk – dekolt, spraviť ešte niečo viac ❓

👍💖 Doprajte si naše ošetrenia 💖👍.

Realizovať ich môžeme aj počas letného obdobia, bez ohľadu nato či ste práve boli na slnku alebo sa chystáte na neskoršiu dovolenku k moru.

Unikátne technológie diatermia a mezoterapia spojené v jednom prístroji – Tecar, pôsobia efektívne na všetky neduhy pobytu na Slnku.

Rádiofrekvencia preniká až do spodnej vrstvy kože, bojuje tak proti hlbokým vráskam a zabezpečí ich okamžitú a dlhodobú redukciu. Pôsobí účinne aj na pigmentové škvrny a zbaví vás aj popraskaných krvných cievok.

Že nestačí 😉?

Technika vpravovania kyseliny hyaluronovej do pokožky zabezpečí obnovu kolagénu a elastínu, ktoré ste stratili počas pobytu na Slnku a naviac aj hydratáciu a lifting pleti.

✅ Neodkladajte návštevu Beauty Studia Alexia a objednajte sa čím skôr.✅


Zverte sa do rúk profesionálov a využite služby ALEXIA Beauty Studia v Trenčíne.

Objednajte sa:

Tešíme sa na vás
Team Alexia®


Galéria k článku

Darčekové poukazy Alexia

Darčekové poukazy

Práve darčekový poukaz vie potešiť osobu, na ktorej nám záleží. Vy iba obdarujte a o všetko ostatné sa už postaráme my. Kúpte darčekový poukaz a prekvapte. Vyhotovenie a odovzdanie vieme zrealizovať expresne aj v deň objednania.

Ponúkame vám darčekové poukazy v rôznych hodnotách, využiteľné na všetky naše služby.

Pre dostupné sumy a objednávky nás kontaktujte ›