Rozlúčka so slobodou v Alexia Beauty Studio Trenčín

16.03.2023 • Aktuality

Rozlúčka so slobodou v Alexia Beauty Studio Trenčín: titulná fotka

Zažite niekoľko hodín skrášľovacích procedúr, čo určite ocení každá družička aj samotná nevesta pred svadbou.

Výzva prijatá!

Vedeli ste, že až 50 000 žien hľadá každý mesiac inšpiráciu aký program zvoliť pre rozlúčku so slobodou, aby bol zaujímavý a páčil sa všetkým? Trávite už celé hodiny za počítačom a hľadáte čo budete robiť na rozlúčke so slobodou?

A keď už si myslíte, že ste našli super program zistíte, že nie všetkým družičkám bude vyhovovať plavba loďou alebo nejaká športová aktivita? Chytá vás panika?

Vybrať si niečo prvoplánové nie je váš štýl. Aj keby, je to o ničom byť celé týždne v napätí, či vyhoviete každej z družičiek. Rozlúčka je iba raz za život, preto ju nespackajme.

Máme pre vás tú najlepšiu správu dnešného dňa - vy už hľadať nemusíte! Našli ste nás. Alexia – Beauty Studio ponúka priestory luxusne a pohodlne zariadeného beauty štúdia, ktoré viete „okupovať“ počas vašej rozlúčky so slobodou a verte, že toto bude tá najoriginálnejšia a  najoceňovanejšia rozlúčka so slobodou akú ste kedy zažili.

Pýtate sa teraz sama seba v čom to bude tak úžasné?


  • skrášľovacie procedúry pre každú účastníčku podľa výberu,
  • špeciálna skrášľovacia procedúra pre nevestu ako prekvapenie,
  • maska – booster – sérum – krém po ošetrení sú samozrejmosťou,
  • balík kozmetických produktov pre každú dámu,
  • občerstvenie aj s výzdobou priestorov v cene,
  • luxusné a moderne zariadené priestory,
  • súkromie a individuálny prístup,
  • čas v štúdiu je bez časových obmedzení,
  • každej dáme sa venujeme osobitne,
  • všetko dohodneme v termíne a čase, ktorý bude vyhovovať hlavne vám!

Ešte ste nepočuli o tom, že by si niekto urobil babský deň alebo rozlúčku so slobodou v beauty studiu? Popravde ani my, kým sme nezorganizovali prvý úspešný babský deň plný pohody a relaxu.

A práve táto naša prvá skúsenosť nás presvedčila o potenciály takejto aktivity. Máme za sebou už niekoľko individuálnych skrášľovacích dní, kedy sa venujeme iba jednej dáme, ktorá v rámci 3 až 4 hodín dostane od nás maximálnu starostlivosť. Absolvuje tie najúčinnejšie skrášľovacie procedúry, ktoré sú vždy bezbolestné a neinvazívne.

Naše štúdio si vybralo už aj viacero skupín žien, či už na rozlúčku so slobodou alebo proste iba tak na dámsku jazdu či babské popoludnie. Dámy vždy odchádzali spokojné a to vďaka našim top ošetreniam, aj zrelaxované a mladšie hneď o niekoľko rokov.

O spokojnosti s našimi službami hovoria za nás recenzie našich stálych klientov. Pochváliť sa môžeme mnohými 5⭐-vými recenziami od nadšených dám, ale aj pánov, ktoré nájdete na Googli. Vybrali sme si pre vás jednu od akčnej družičky.

 „Herchlová Mária, 37r“

Oslovila som viacero kozmetických salónov, či nám vedia spraviť také babské poobedie ako rozlúčku so slobodou. Niektoré ani neodpísali, iné aspoň napísali, že nie. Iba z Alexie som dostala veľmi milú odpoveď hneď aj s otázkami ako to najlepšie pripraviť. Vymenili sme si zopár emailov a telefonicky sme si potvrdili termín. S babami sme ani nemali veľké očakávania, ale to čo nás čakalo na mieste bolo perfektné. Výzdoba, pohostenie a veľmi milá pani Ľudmila. Každej sa nám dostalo skrášľovacích procedúr do sýtosti. Cítili sme sa uvoľnene, veselo a veľmi príjemne. K tomu sme dostali každá ako darček luxusnú kozmetiku. Musím úprimne povedať, že lepšiu rozlúčku so slobodou som pre našu nevestu ani nemohla vymyslieť. Určite štúdio krásy odporúčam všetkým nevestám aj družičkám. Ja sa tiež určite vrátim, keďže sa blíži aj moja rozlúčka so slobodou a podľa mňa ALEXIA je nato proste TOP. Naozaj ďakujem.

 Majka a jej tri sympatické kamarátky strávili u nás v štúdiu krásne popoludnie, plné skrášľovacích procedúr, pohodovej nálady a k tomu ich čakalo aj niečo sladké pod zub a bublinkové na zapitie.

 A aby sme nezabudli, u nás to máte aj s darčekom „na cestu domov“. Každý má rád prekvapenia, preto si ho necháme zatiaľ iba pre seba. Prezradíme vám iba toľko, že sa môžete tešiť na špeciálne vyskladanú sadu luxusných kozmetických produktov, pre každú účastníčku ako darček od nás.

To, že sa bude jednať o skutočne nezabudnuteľný zážitok myslíme vážne! A aby ste vedeli ako vážne to myslíme, tak vám garantujeme, že ak niektorá z družičiek alebo samotná nevesta nebude odchádzať od nás spokojná, tak dostane rovnaký počet skrášľovacích procedúr grátis, počas jej ďalšej návštevy.

Vrece s rozlúčkami so slobodou sa pretrhlo a tento trend sme zaznamenali aj my pri rezerváciach termínov na prebiehajúci rok. Uchmatnite si preto ten svoj termín čím skôr.

P.S. Exkluzívna ponuka, ktorú v žiadnom inom kozmetickom ani beauty studiu nenájdete. Chcete, aby sa o vašej rozlúčke pre nevestu a družičky ešte dlho hovorilo? Nezmeškajte preto príležitosť, aby práve tá vaša rozlúčka so slobodou patrila medzi nezabudnuteľnú a najoriginálnejšiu.

Kedy je najlepší čas na rozlúčku so slobodou? Niekto by mohol namietať, že v lete to je príjemnejšie, či v zime mrazivejšie, ale ak si vyberiete ALEXIA Beauty Studio – tak vaša rozlúčka bude v akomkoľvek čase a ročnom období patriť medzi nezabudnuteľné zážitky každej dámy.

Už viete kde strávite vašu rozlúčku so slobodou?

Ozvite sa nám a nájdeme spoločne vyhovujúci termín a vyskladáme váš dokonalý babský deň; čas venovaný vám, relaxu a skrášľovacím procedúram.

Už teraz sa na vás tešíme!

Predsa však nato, aby sme sa na vás začali tešiť, treba ešte urobiť jednu vec – napíšte nám email na: studio@alexia.sk⁠

alebo zavolajte či pošlite sms: +421 902 227 339

👍 že ideme spoločne do toho

Nie ste priamo z Trenčína a potrebujete zabezpečiť aj dopravu? ZARIADIME.

Rozhodli ste sa, že počas rozlúčky aj prespíte? ODPORUČÍME vám najlepšie ubytovanie v meste.

Chcete si spraviť program na viac dní? PORADÍME vám, čo robiť, aby ste sa nenudili.


Zverte sa do rúk profesionálov a využite služby ALEXIA Beauty Studia v Trenčíne.

Objednajte sa:

Tešíme sa na vás
Team Alexia®


Galéria k článku

Darčekové poukazy Alexia

Darčekové poukazy

Práve darčekový poukaz vie potešiť osobu, na ktorej nám záleží. Vy iba obdarujte a o všetko ostatné sa už postaráme my. Kúpte darčekový poukaz a prekvapte. Vyhotovenie a odovzdanie vieme zrealizovať expresne aj v deň objednania.

Ponúkame vám darčekové poukazy v rôznych hodnotách, využiteľné na všetky naše služby.

Pre dostupné sumy a objednávky nás kontaktujte ›