Pleťové masky - účinná rýchla pomoc

04.11.2020 • Vyznajte sa

Pleťové masky - účinná rýchla pomoc: titulná fotka

Pleťové masky a ich blahodarné účinky na pleť

Každá z nás si chce zachovať svoj mladistvý svieži vzhľad a to v každom veku. Preto siahame po všetkých dostupných metódach ako proces starnutia pleti oddialiť. Prístrojové ošetrenia v ALEXIA Beauty Studio Trenčín zabezpečia vašej pleti žiarivý vzhľad. Nemusí však vždy ísť iba o ošetrenia pomocou prístrojov. Radi vám ponúkneme zopár rád na výrobu domácich masiek na tvár proti vráskam a predstavíme vám širokú škálu rôznych druhov masiek, ktoré môžete vyskúšať napríklad aj v našom štúdiu krásy.

Najnovšie sme ponuku rozšírili o absolútnu NOVINKU – NANO Beauty suché pleťové masky. Masky sú zo špeciálneho NANOvlákna ako nosiča účinných látok. Neobsahujú žiadne konzervanty ani umelé látky a preto sú veľmi vhodné aj pre extra citlivú pleť.

NANO Beauty masky máme až v 5-tich rôznych druhoch so špeciálnym použitím na tvár, oči, krk a dekolt.

Detailne sme ponuku NANO masiek rozobrali u nás na blogu, dočítate sa tu: https://alexia.sk/blog/inovativne-nano-beauty-pletove-masky.

A máme pre vás ešte dve dobré správy!

1.      Aplikácia masky trvá iba 8 minút.

2.      Masky sú k zakúpeniu aj na doma – čistá, rýchla, účinná maska.

Pri výrobe domácich masiek sa používa zopár základných ingrediencií a potom to už je iba o ich kombinácii. Patria sem: med, citrón, olivový olej, ale aj zopár iných vychytávok.

Avokádo v spojení s čerstvou smotanou a medom. Vytvoríme jemnú konzistenciu a aplikujeme na vyčistenú tvár. Necháme pôsobiť 30 minút a dôkladne umyjeme teplou vodou. Maska zabezpečí hydratáciu vašej pleti.

Vedeli ste, že maska sa robí aj zo zrelých banánov? Roztlačíte ich a pastu nanesiete na tvár aspoň na 30 minút. Zmyte a naneste hydratačný krém.

Čo tak zmiešať mrkvu a med? Uvarte mrkvu do zmäknutia, roztlačte a pridajte med. Hustú pastu naneste na tvár, nechajte pôsobiť a opláchnite vodou.

Stará známa klasika, uhorky a jogurt. Polovicu uhorky rozmixujte a zmiešajte s jogurtom. Naneste na tvár a ostatnú polovicu uhorky nakrájajte na tenké plátky a aplikujte na tvár. Opakujte pravidelne a vrásky sú čochvíľa preč.

Nechce sa vám doma tráviť čas prípravou masky? To nevadí, navštívte naše Beauty Studio a spoločne tak vieme vybrať tú najvhodnejšiu masku práve pre vás; rozjasňujúcu, regeneračnú, hydratačnú, anti-aging alebo upokojujúcu.

Špeciálne máme ponuku NANO masiek rozšírenú aj o hydratačno-omladzujúcu masku na krk alebo dekolt. V ponuke sú aj praktické pod-očnicové masky, ktoré rozžiaria okolie očí – na počkanie.

Druh masky zvolíme podľa typu vašej pleti a problému, ktorý potrebujete riešiť.

Že si neviete vybrať? Nato sme tu my.

Všimli ste si, že efekt masky aplikovanej v dobrom salóne je viditeľnejší a trvácnejší než doma vyrobená a nanesená maska?

Áno, je to pravda. V „kabínových“ kozmetických prípravkoch sa nachádza väčšia koncentrácia aktívnych látok určených na profesionálne použitie, pleť môže byť dokonalejšie pripravená na ich vstrebávanie napríklad aj mezoterapiou v súčinnosti s rádiofrekvenciou pomocou medicínskeho prístroja Tecar CRV, a v neposlednom rade – dobrá kozmetička vie odborne posúdiť aký druh a typ masky práve teraz vaša pleť potrebuje.

Naše profesionálne kozmetičky vám ochotne poradia s výberom, a určite pridajú aj nejakú praktickú radu a vychytávku, aby vaša pleť žiarila zdravím a sviežosťou.

Jeden drobný tip na záver: počas aplikácie a vstrebávania masky je najvhodnejšie zotrvať vo vodorovnej polohe. Vtedy sú svaly uvoľnené (áno, aj na tvári sú svaly 😉), relaxujú a absorpcia účinných zložiek je najintenzívnejšia.

Ak doplníte masku aj niektorou z našich masáží (špecifická mikromasáž očného okolia, luxusná liftingová masáž tváre, krku a dekoltu), účinky na vašu pleť sú zaručené.

Ale o masážach až v ďalšom blogu.

Revolučné pleťové NANO Beauty masky sú určené ako produkt výhradne pre beauty profesionálov.

V prípade záujmu neváhajte osloviť našich partnerov: https://www.nanobeautymasky.sk/

Suchá nanovláknová maska je dnes extrémne populárna v špičkových kozmetických salónoch - príďte si masky vyskúšať priamo do nášho ALEXIA – Beauty Studia. Rezervujte si svoj termín už dnes.

Tešíme sa na vašu návštevu v ALEXIA Beauty Studiu.


Zverte sa do rúk profesionálov a využite služby ALEXIA Beauty Studia v Trenčíne.

Objednajte sa:

Tešíme sa na vás
Team Alexia®


Galéria k článku

Darčekové poukazy Alexia

Darčekové poukazy

Práve darčekový poukaz vie potešiť osobu, na ktorej nám záleží. Vy iba obdarujte a o všetko ostatné sa už postaráme my. Kúpte darčekový poukaz a prekvapte. Vyhotovenie a odovzdanie vieme zrealizovať expresne aj v deň objednania.

Ponúkame vám darčekové poukazy v rôznych hodnotách, využiteľné na všetky naše služby.

Pre dostupné sumy a objednávky nás kontaktujte ›