Nenechali sme si ujsť Beauty Forum Brno – prvý veľtrh kozmetiky

28.04.2022 • Aktuality

Nenechali sme si ujsť Beauty Forum Brno – prvý veľtrh kozmetiky: titulná fotka

Český trh nám je rovnako blízky ako ten náš slovenský, jazykovú ani kultúrnu bariéru nemáme. Dostatočne vopred sme si zakúpili vstupenky na veľtrh a naštudovali viacerých vystavovateľov, aby sme vedeli na čo sa môžeme tešiť a s kým sa chceme stretnúť.

Cesta do Brna trvala takmer na minútu presne dve hodiny. Musíme pochváliť organizátorov, pretože aj napriek tomu, že na výstavisku v Brne sa konalo niekoľko výstav súbežne, nebol problém s parkovaním a ochotný personál nás ihneď správne nasmeroval k našej hale G1, kde sme pohodlne zaparkovali. Pri vstupe sme predložili vstupenky a milé hostesky nás vpustili do priestorov výstavy.

Najskôr sme si prešli jednotlivé stánky, aby sme sa zorientovali. Na veľtrhu sa zúčastnilo až 122 vystavovateľov, ktorí tu mali svoje stánky a prezentačné stolíky. Niektorí z nich boli aj súčasťou bohatého programu veľtrhu. Ten sme si vopred pozreli a vybrali si konkrétne rozhovory a workshopy, ktoré nás oslovili, tých sme sa zúčastnili a so záujmom sme si jednotlivých prednášajúcich vypočuli. 

Zhodnotili sme, že svet beauty a zdravia neustále napreduje, čo nás veľmi teší. Odborní pracovníci vedy a výskumu hľadajú nové prístupy a spôsoby, ako dosahovať krásnu pleť aj telo pomocou najmodernejších technológií a prípravkov. Dozvedeli sme sa o novinkách v invazívnych aj neinvazívnych ošetreniach.

Čo vám môžeme naznačiť, že aj my sme si našli na tejto výstave NOVINKY, ktoré nás oslovili svojim zložením a budeme testovať ich výsledky. Ak nás presvedčia o svojich účinkoch, radi vám o nich povieme viac a zaradíme ich aj do ponuky nášho beauty štúdia.

Beauty Forum v Brne sme si užili a načerpali sme veľa nových poznatkov a inšpirácie zo sveta krásy. Porozprávali sme sa s vystavovateľmi nielen z Čiech a Slovenska, ale aj z iných krajín. Získali sme nové kontakty a zároveň aj námety na rozšírenie ponuky nášho beauty štúdia. Určite si nenecháme ujsť ani pripravovaný veľtrh v Prahe.

Tešíme sa, že tieto získané kontakty pretvoríme do nových spoluprác a vám budeme môcť ponúknuť opäť to najnovšie zo sveta beauty a skrášľovania.

-


Zverte sa do rúk profesionálov a využite služby ALEXIA Beauty Studia v Trenčíne.

Objednajte sa:

Tešíme sa na vás
Team Alexia®


Galéria k článku

Darčekové poukazy Alexia

Darčekové poukazy

Práve darčekový poukaz vie potešiť osobu, na ktorej nám záleží. Vy iba obdarujte a o všetko ostatné sa už postaráme my. Kúpte darčekový poukaz a prekvapte. Vyhotovenie a odovzdanie vieme zrealizovať expresne aj v deň objednania.

Ponúkame vám darčekové poukazy v rôznych hodnotách, využiteľné na všetky naše služby.

Pre dostupné sumy a objednávky nás kontaktujte ›