Magazín EVA odporúča - ReCell v štúdiu krásy ALEXIA

02.03.2020 • Aktuality

Magazín EVA odporúča - ReCell v štúdiu krásy ALEXIA: titulná fotka

Ako sa účinne zbaviť celulitídy, strií a zbytočného tuku?⁠

Reč je o technológii ReCell, novej a momentálne najúčinnejšej metóde na odstránenie celulitídy, spevnenie a vyhladenie pokožky. ⁠

V jednej hlavici kombinuje rázovú vlnu + rádiofrekvenciu.⁠

Funguje to? Funguje.⁠

Ak sa chcete dozvedieť o účinnosti rázovej vlny, prečítajte si aj názor redaktorky módy - Mirky Danielovej, ktorá si vyskúšala na vlastnej koži medicínsky prístroj ReCell a URČITE ODPORÚČA.⁠

Vo Veľkej prílohe @eva.hriesne.dobra Sporty Queen! - Sexi telo bez námahy.⁠

Prístrojové ošetrenia majú redaktorky @eva.hriesne.dobra dobre zmapované, je ich veľa, ale len pár z nich má skutočné výsledky. Rázové vlny nie sú novinky, ale nové sú čoraz dokonalejšie technológie, vďaka ktorým je ošetrenie dnes maximálne bezbolestné.

Redaktorka módy Mirka Danielová to nazýva aj liečbou celulitídy namiesto odstraňovania, pretože "rázovka" ju rozbije, prestavia tukovú vrstvu, obnoví kolagénové vlákna a celkovo zjemňuje kožu (to pocítila ihneď!), pričom zvnútra, v podkoží, ju spevňuje.

Takže účinkuje aj na strie. Dokonca teraz už na ňu nemusíte chodiť k doktorkám dermatologičkám, lebo ReCell je prvá kozmetická rázovka.

Takže ležkáte si v salóne, je to ako príjemná masáž a po 4-5 týždňoch uvidíte zlepšenie minimálne o 50%! Odporúčame aspoň 6 ošetrení, záleží aj na lokalite a štádiu celulitídy.


Zverte sa do rúk profesionálov a využite služby ALEXIA Beauty Studia v Trenčíne.

Objednajte sa:

Tešíme sa na vás
Team Alexia®


Galéria k článku

Darčekové poukazy Alexia

Darčekové poukazy

Práve darčekový poukaz vie potešiť osobu, na ktorej nám záleží. Vy iba obdarujte a o všetko ostatné sa už postaráme my. Kúpte darčekový poukaz a prekvapte. Vyhotovenie a odovzdanie vieme zrealizovať expresne aj v deň objednania.

Ponúkame vám darčekové poukazy v rôznych hodnotách, využiteľné na všetky naše služby.

Pre dostupné sumy a objednávky nás kontaktujte ›