Najnovšie Anti-Aging trendy v svete krásy

24.07.2024 • Vyznajte sa

Najnovšie Anti-Aging trendy v svete krásy: titulná fotka

Moderné technológie a výskum prinášajú nové metódy a produkty

Starnutie je prirodzený proces, ktorý so sebou prináša múdrosť a skúsenosti, no často aj viditeľné zmeny na našej pokožke. Pre mnohých z nás je dôležité zachovať mladistvý vzhľad čo najdlhšie, a preto sme sa rozhodli preskúmať najnovšie anti-aging trendy, ktoré dominujú svetu krásy v roku 2024. Tento článok je venovaný našim klientom nad 40 rokov, ktorí chcú investovať do starostlivosti o svoju pleť a využiť najmodernejšie prístupy a technológie.

Inteligentné pleťové prístroje

Technologický pokrok prináša revolúciu aj do sveta krásy. Inteligentné pleťové prístroje, ako sú mikrodermabrazívne prístroje, LED svetelná terapia a ultrazvukové čistiace zariadenia, sú stále populárnejšie. Tieto prístroje pomáhajú stimulovať kolagén, zlepšujú textúru pokožky a redukujú jemné linky a vrásky.

Tecar, ReCell - rázová vlna, Phorma Beauty Laser 4.0

Mikrodermabrazívne prístroje

Mikrodermabrazia je účinná metóda exfoliácie, ktorá odstraňuje odumreté kožné bunky a podporuje regeneráciu novej, zdravšej pokožky. Používanie mikrodermabrazívnych prístrojov pomáha znižovať výskyt pigmentových škvŕn, jemných vrások a jaziev po akné.

LED svetelná terapia

LED svetelná terapia využíva rôzne vlnové dĺžky svetla na liečbu rôznych problémov s pokožkou. Červené svetlo stimuluje produkciu kolagénu a elastínu, čo vedie k pevnejšej a pružnejšej pokožke. Modré svetlo je účinné pri liečbe akné, pretože ničí baktérie spôsobujúce zápal. Tieto terapie sú bezbolestné a neinvazívne, s minimálnym časom zotavenia.

Ultrazvukové čistiace zariadenia

Ultrazvukové čistiace zariadenia používajú vysokofrekvenčné zvukové vlny na hĺbkové čistenie pórov a odstránenie nečistôt. Tento proces zlepšuje cirkuláciu krvi a podporuje lepšie vstrebávanie kozmetických prípravkov.

Peptidy a kolagénové doplnky

Peptidy a kolagén sú kľúčovými zložkami v boji proti starnutiu. Produkty obohatené o peptidy stimulujú produkciu kolagénu, zlepšujú pružnosť pokožky a znižujú hĺbku vrások. Kolagénové doplnky, či už v podobe práškov, kapsúl alebo nápojov, sú tiež populárne pre podporu vnútornej krásy.

V rámci ošetrení s našimi prístrojmi nastáva okamžité naštartovanie tvorby nového kolagénu a elastínu rádiofrekvenčnou stimuláciou. Rádiofrekvenčná stimulácia využíva teplo na hlboké vrstvy pokožky, čím podporuje prirodzenú regeneráciu a obnovu kolagénu. Tento proces nielenže zlepšuje textúru pokožky a redukuje vrásky, ale tiež poskytuje dlhodobé výhody pre pevnosť a pružnosť pleti.

V ponuke našich produktov nájdete

-          vegánske sérum na tvár HALO Vegan COLLAGEN, ktoré obsahuje prírodné zložky na prirodzenú podporu tvorby vlastného kolagénu,

-          ampulky na pitie s obsahom vysoko biologicky dostupného hydrolyzovaného kolagénu obohateného o vitamínyktoré prispievajú k tvorbe kolagénu a znásobuje vašu krásu zvnútra

Peptidy a kolagénové doplnky v kombinácii s rádiofrekvenčnou stimuláciou prinášajú komplexné riešenie pre tých, ktorí chcú dosiahnuť mladistvú a zdravú pokožku. Tieto metódy spoločne pracujú na tom, aby pokožka bola hladká, pevná a plná života, poskytujúc viditeľné výsledky už po krátkej dobe používania.

Kolagén na pleť, Kolagén na vnútorné užívanie

Prírodné a organické zložky

Stále viac ľudí hľadá prírodné a organické riešenia. Zložky ako retinol získaný z rastlín, olej z granátového jablka, a extrakty z morských rias sú obľúbené pre svoje anti-aging vlastnosti. Tieto zložky sú bohaté na antioxidanty, ktoré bojujú proti voľným radikálom a zlepšujú vzhľad pleti.

Sme hrdým partnerom spoločnosti NANOPharma, ktorá prišla na trh s revolučnými NANO Beauty Pro suchými pleťovými maskami – špeciálne s druhom ANTI-AGING.

Anti-Aging maska je obohatená o Vitamín C a E, Arginín (vynikajúci hydratačný prostriedok), kyselinu laktibionovú (pre jej omladzujúce účinky) a gluconolacton (chráni pleť pred tvorbou vrások).

Ako naši klienti máte jedinečnú možnosť dopriať si starostlivosť o pleť doplnenú aj o aplikáciu ANTI-AGING masky, ktorá spomaľuje starnutie pleti, podporuje bunkovú obnovu pokožky a zvyšuje produkciu kolagénu.

Samozrejmosťou v našej stálej ponuke sú aj séra a krémy svetových značiek, vďaka spolupráci s eshopom Beligo.sk. Všetky produkty z eshopu sú k dispozícii na vyskúšanie aj v našom štúdiu, aby sme vedeli spoločne vybrať tie najvhodnejšie pre potreby vašej pleti.

Minimálne invazívne procedúry

Minimálne invazívne procedúry, ako sú botox, dermálne výplne, mezoterapia a chemický peeling, sú stále populárnejšie. Tieto procedúry ponúkajú rýchle výsledky s minimálnym časom zotavenia, čo ich robí ideálnymi pre zaneprázdnených klientov.

Holistický prístup ku kráse

Holistický prístup zahŕňa nielen starostlivosť o pokožku zvonka, ale aj zlepšenie celkového životného štýlu. Zdravá strava, pravidelný pohyb, dostatok spánku a zvládanie stresu sú základnými piliermi pre udržanie mladistvého vzhľadu. Wellness procedúry, ako sú masáže, aromaterapia a joga, tiež prispievajú k celkovej pohode a kráse.

Naše ošetrenia v ALEXIA Beauty Štúdiu

V ALEXIA beauty štúdiu v Trenčíne ponúkame širokú škálu bezbolestných a neinvazívnych ošetrení pre pleť aj telo, ktoré využívajú najnovšie anti-aging technológie:

  • Tecar terapia: Kombinácia bezbolestnej rádiofrekvencie a mezoterapie v jednom prístroji. Toto ošetrenie je ideálne pre tých, ktorí hľadajú hĺbkovú hydratáciu, spevnenie a omladenie pleti. Tecar terapia stimuluje produkciu kolagénu a elastínu, zlepšuje mikrocirkuláciu a podporuje regeneráciu pokožky.
  • Rázová vlna s diatermiou: Neinvazívna a bezbolestná rázová vlna s diatermiou je efektívnym riešením pre vyhladenie celulitídy, strií a spevnenie ochabnutej pokožky. Toto ošetrenie zlepšuje štruktúru pokožky, zvyšuje elasticitu a podporuje lymfatickú drenáž, čím pomáha dosiahnuť hladkú a pevnú pokožku.

Zhrnutie a perspektívy

V dnešnej dobe máme k dispozícii množstvo inovatívnych anti-aging riešení, ktoré nám pomáhajú udržať si mladistvý vzhľad. Bez ohľadu na to, aký trend alebo procedúru si vyberiete, je dôležité, aby ste sa cítili dobre vo svojej koži a aby ste si vybrali to, čo najlepšie vyhovuje vašim individuálnym potrebám.

Pozývame vás do nášho beauty štúdia ALEXIA, kde vám radi poradíme a pomôžeme vybrať vhodné ošetrenie pre vašu pleť a telo.

Navštívte nás a objavte bezbolestné a neinvazívne procedúry, ktoré vám pomôžu dosiahnuť mladistvý vzhľad a zdravú, žiarivú pokožku.

Tešíme sa na vašu návštevu!


Zverte sa do rúk profesionálov a využite služby ALEXIA Beauty Studia v Trenčíne.

Objednajte sa:

Tešíme sa na vás
Team Alexia®


Galéria k článku

Darčekové poukazy Alexia

Darčekové poukazy

Práve darčekový poukaz vie potešiť osobu, na ktorej nám záleží. Vy iba obdarujte a o všetko ostatné sa už postaráme my. Kúpte darčekový poukaz a prekvapte. Vyhotovenie a odovzdanie vieme zrealizovať expresne aj v deň objednania.

Ponúkame vám darčekové poukazy v rôznych hodnotách, využiteľné na všetky naše služby.

Pre dostupné sumy a objednávky nás kontaktujte ›