Mezoterapia - najúčinnejší nástroj na omladenie pleti

19.04.2020 • Vyznajte sa

Mezoterapia - najúčinnejší nástroj na omladenie pleti: titulná fotka

Čo je mezoterapia?

Mezoterapia je vpravovanie účinných aktívnych látok z krémov a gélov hlbšie do pokožky.

Táto metóda aplikuje, čiže vpravuje, mezoterapeutické roztoky (kyselinu hyaluronovú, vitamíny, séra, antioxidanty, minerály, peptidy, rastové faktory, kmeňové bunky...) do pokožky za účelom hydratácie pleti, skvalitnenia jej tonusu (elasticity, pevnosti a pružnosti), redukcie vrások a celkovej regenerácie pokožky.

Na aké problémy sa používa?

Patrí medzi najúčinnejšie protivráskové a omladzujúce ošetrenia pleti. Podporuje tvorbu kolagénu, elastínu a nových buniek, okamžite obnovuje, vyhladzuje, rozjasňuje a hydratuje pokožku. Pôsobí preventívne aj liečebne. Je určená najmä pre suchú pleť bez jasu.

Proti vráskam 

Mezoterapia má silný protivráskový účinok. Vrásky sa nám tvoria na čele, v okolí očí a úst, ale aj na krku a dekolte. Naše telo prirodzene vekom stráca kolagén a elastín. Preto mezoterapiou zabezpečujeme ich dopĺňanie a tým vlastne aj vyrovnávame vrásky.

Omladenie pleti 

Mezoterapia výrazne zlepšuje elasticitu pokožky. Vypína povädnuté časti tváre, rozjasňuje a spevňuje pleť na tvári, pokožku na krku a dekolte. Vďaka tomu bude každá časť vašej pokožky pôsobiť omladene a s novým nádychom sviežosti.

Odstránenie jaziev 

Mezoterapia má svoje výsledky aj pri odstraňovaní jaziev. Hlavne z obdobia puberty, kedy sa najviac prejavila naša aknózna pokožka. V rámci procedúr vďaka mezoterapii dochádza k zjemneniu jazvičiek po akné a k celkovému vyhladeniu štruktúry pleti.

Mezoterapia vlasov

Aj v tomto prípade ide o vyhľadávané ošetrenie. Pomocou ihličiek sa aplikujú do pokožky hlavy výživné látky, ktoré majú zabezpečiť zlepšenie stavu pokožky hlavy. Vlasy sú po ošetrení hustejšie, silnejšie a lesklejšie. Tento zákrok vykonávajú špecializované kliniky ako napríklad: ENVY klinika, NU´Clinic, Gévé Clinika a mnohé ďalšie. Na stránkach jednotlivých kliník nájdete aj podrobné informácie k zákroku, počtu opakovaní a k želaným výsledkom.

Mezoterapia: výhody, postupy, výsledky 

Výhody oproti iným ošetreniam pleti

Klasická mezoterapia sa vykonáva na základe ošetrenia pomocou ihiel, narušuje integritu pokožky. Po aplikácií je potrebné vyhýbať sa slnečným lúčom aj kozmetickým prípravkom, dokonca až niekoľko dní. Pokožka je začervenaná a miesta vpichu sa sceľujú. Oproti tomu mezoterapia v podaní Tecar CRV Beauty je úplne BEZBOLESTNÁ a NEINVAZÍVNA.

Do vašej pokožky sú účinné látky vpravované priamo, čím sa spúšťa skutočný proces omladenia okamžite aj dlhodobo. A čo je najlepšie? Ihneď po ošetrení sa môžete nalíčiť a prípadne aj pokračovať v bežnom pracovnom dni.

Postup a princíp ošetrenia 

Maximálny a viditeľný omladzujúci efekt je dosiahnutý najnovšou rádiofrekvenčnou biostimuláciou v kombinácii s transdermálnou aplikáciou výplňových látok (mezoterapiou) na prírodnej báze s pozdvihujúcim účinkom. Počas ošetrenia sú aplikované látky: kyselina hyaluronová, vysokokoncentrovaný aktívny kyslík, pantenol, extrakt zo ženšenu, extrakt z “morského šalátu” (Ulva Lactuca) a Deanol - zabezpečujú antiageingový a liftingový efekt. A to všetko vďaka prístroju Tecar CRV beauty. Jeho jedinečná Tecar terapia v sebe spája diatermiu a mezoterapiu v jednej ošetrovacej hlavici a vy získate dva účinky v jednom ošetrení. 

Výsledky ošetrenia 

Mezoterapia zaručuje, že špeciálne koncentrácie látok ako napr. kyselina hyaluronová, séra, antioxidanty a iné, preniknú do hlbších štruktúr pokožky, čím sa dosiahne maximálna intenzívna hydratácia, vypnutie a spevnenie pokožky, vyhladenie jemných a stredne hlbokých vrások. Pokožka zostane krásne revitalizovaná a do buniek sa opäť vráti život. 

Výsledky sú viditeľné už po prvej aplikácii.

Nežiadúce účinky

Naša precízna a skúsená kozmetička dôsledne dohliada na akýkoľvek náznak alergickej reakcie na niektorú zložku v ošetrovacích géloch. V prípade, že by vaša pleť začala nežiadúco reagovať, procedúra sa preruší, pleť sa vyčistí a zvolí sa iný prípravok. Počas praxe v našom štúdiu sme sa zatiaľ nestretli s výraznými negatívnymi reakciami počas ošetrenia, ani po opustení salónu v domácom prostredí. To je dôsledok aj dôkladnej informovanosti o používaných prípravkoch, o možných zdravotných kontraindikáciách. Dôležitú úlohu zohrávajú skúsenosti a vedomosti, a neustále vzdelávanie sa nášho ošetrovacieho personálu.

Najčastejšie otázky a skúsenosti

Je potrebné opakovať procedúru?

Mezoterapia by mala byť súčasťou pravidelnej starostlivosti o pokožku každej ženy, ktorej záleží na sviežom, zdravom a mladistvom vzhľade. Účinok je viditeľný už po prvom ošetrení. Je vhodné jednotlivé procedúry absolvovať ako celú kúru, spravidla 8 ošetrení v intervale 2x týždenne, no je to individuálne podľa stavu pleti klientky. 

Ktoré známe osobnosti používajú mezoterapiu?

Mezoterapiu tváre si rady doprajú aj známe osobnosti. Svoje skúsenosti opisujú Michaela Čobejová a Erika Barkolová pre časopis Šarm. Viac si viete prečítať v ich článku. Aj ostatné známe tváre figurujú ako ambasádorky kliník, kde priznávajú, že podstupujú mezoterapiu pleti pravidelne a s výsledným efektom sú veľmi spokojné. 

Koľko stojí mezoterapia?

Cena procedúry vychádza z veľkosti ošetrovanej časti. V našej sekcii Služby nájdete cenu na konci každého ošetrenia. Cena je uvedená za jedno ošetrenie. V prípade zakúpenia celej kúry je ako bonus posledné ošetrenie zdarma. 

Ako dlho vydrží mezoterapia?

Pri pravidelnej starostlivosti o pleť je postačujúci interval opakovania procedúry raz mesačne. Tým sa zabezpečí hĺbková hydratácia pleti a podpora prirodzeného procesu biostimulácie tkanív - tvorba kolagénu a elastínu.

Čo je neinvazívna mezoterapia? 

Neinvazívna mezoterapia je bezbolestné ošetrenie, ktoré vám ponúkame vďaka nášmu špičkovému prístroju v Alexia - Beauty Studiu. Počas procedúry dochádza k treniu buniek v pokožke, ktoré vyvolajú hrejivý pocit na ošetrovanej ploche. Uvoľnia podkožné svalstvo, otvoria póry v pokožke a tá je pripravená vstrebávať všetky účinné látky do maximálnej hĺbky. Neinvazívna mezoterapia žiadnym spôsobom nenarušuje celistvosť a integritu pokožky. Pleť zostáva bez viditeľných prejavov ošetrenia a to aj bezprostredne po ňom. Nie je potrebná žiadna doba na ukľudnenie pleti. Neinvazívna mezoterapia nevyužíva ihly ani skalpel, ale účinok je aj napriek tomu vysoko efektívny.

Kam na Mezoterapiu v Trenčíne?⁠

Do štúdia krásy ALEXIA!⁠ 

Navštívte štúdio krásy Alexia a presvedčte sa o vynikajúcich účinkoch aj vy. Ponúkame vám časovú flexibilitu (večerný či víkendový termín) v krásnych nových priestoroch s najmodernejším vybavením.


Zverte sa do rúk profesionálov a využite služby ALEXIA Beauty Studia v Trenčíne.

Objednajte sa:

Tešíme sa na vás
Team Alexia®


Galéria k článku

Darčekové poukazy Alexia

Darčekové poukazy

Práve darčekový poukaz vie potešiť osobu, na ktorej nám záleží. Vy iba obdarujte a o všetko ostatné sa už postaráme my. Kúpte darčekový poukaz a prekvapte. Vyhotovenie a odovzdanie vieme zrealizovať expresne aj v deň objednania.

Ponúkame vám darčekové poukazy v rôznych hodnotách, využiteľné na všetky naše služby.

Pre dostupné sumy a objednávky nás kontaktujte ›