Masáže tváre - účinná pomoc proti vráskam

17.11.2020 • Vyznajte sa

Masáže tváre - účinná pomoc proti vráskam: titulná fotka

Dokonalý RELAX a LUXUSNÝ vzhľad tváre vďaka masáži.

Predstavme si, že sme po prístrojovom ošetrení tváre jedinečným Tecar CRV prístrojom, ktorý kombinuje rádiofrekvenčnú biostimuláciu (diatermiu) a mezoterapiu v jednej ošetrovacej hlavici. Pokožka našej pleti je omladená a účinné aktívne látky sú vpravené priamo do buniek, kde majú pôsobiť. A predsa im vieme ešte viac dopomôcť, aby plnili funkciu, ktorú majú, a to masážou.

Prvé masáže sa začali robiť už pred 5000 rokmi v Indii, ale veľa sa o nich hovorí aj z oblasti Egypta. V Grécku, odkiaľ slovo masáž pochádza, predstavovala prostriedok na uzdravenie a tlmenie bolesti. Správna masáž udržuje dobrú pružnosť a elasticitu kože, odstraňuje celkovú únavu a vyčerpanosť, zabraňuje prejavom starnutia.

✅ Vedeli ste, že masáž tváre nás vie zbaliť bolesti hlavy? Prekrví pleť a uvoľní stres, ktorý v sebe nesieme z celého dňa.

✅ Vedeli ste, že masážou tváre sa vieme zbaviť aj dvojitej brady? Masážou sa podporí vypnutie kože a svalov práve v oblasti tváre a krku.

✅ Vedeli ste, že masáž tváre ďalej pôsobí proti akné, regeneruje pleť a odstraňuje drobné vrásky?

Masáž patrí medzi najpríjemnejšie, ale aj najzodpovednejšie kozmetické úkony a určite ju neodporúčame robiť doma sama sebe, podľa rôznych internetových odporúčaní. Okrem nevyhovujúceho domáceho prostredia, účinky masáže v beauty štúdiu podporí aj správna poloha tela, celkový pokoj a uvoľnenie, ktoré môžete zažiť práve u nás v štúdiu ALEXIA Trenčín.

Nesprávna masáž môže kožu povyťahovať a spôsobiť zhrubnutie svalov a zvýšenú tvorbu kožných vrások. Ak má byť masáž účinná a nie škodlivá, je potrebné aby ju robili iba vyškolení pracovníci, ktorí vedia odhadnúť správnu intenzitu, ktorou pôsobia na pokožku tváre a dekoltu.

Naše kozmetičky v ALEXIA Beauty Studio majú certifikáty a dokonalú prax na každý druh masáže, ktoré u nás ponúkame. Naďalej sa v technikách doškoľujeme a pravidelne sa informujeme o novinkách zo sveta beauty.

Vykonávame tieto druhy masáží:

👉 liftingová masáž – luxusná manuálna vypínacia masáž s okamžite viditeľným liftingovým a revitalizačným účinkom stimuluje svaly tváre, intenzívne pôsobí na podkožné tkanivá dekoltu a ramien. Zlepšuje elasticitu, pružnosť, redukuje vrásky, vyhládza a vypína pokožku. Masáž spevňuje kontúry tváre, zlepšuje prekrvenie, odplavuje produkty látkovej výmeny. Je určená najmä pre stresovanú, unavenú a ochabnutú pleť. Účinok liftingovej masáže je viditeľný už po prvom absolvovaní.

👉 mikromasáž očného okolia – špeciálne táto masáž je vhodná nielen pre ženy, ale aj pre mužov. Odstraňuje opuchy a kruhy pod očami. Práve v okolí očí sa ako prvé začínajú tvoriť vrásky. Zlepšuje vitalitu a regeneráciu tkanív a vyhladzuje vrásky. Táto špecifická mikromasáž stimuluje a zlepšuje krvný obeh, okysličuje pleť, aktivuje zakončenia nervov, vyplavuje toxíny, uvoľňuje napätie svalov čela a okolia očí, uľavuje bolestiam hlavy.

👉 klasická masáž tváre, krku a dekoltu – je veľmi nápomocná v boji so starnutím a stratou elasticity pokožky. Zlepšuje prekrvenie, zmierňuje únavu pokožky a vracia jej pružnosť. Pleť masážou nadobúda mladší a oddýchnutejší vzhľad. Odďaľuje tvorbu vrások. Ide o príjemný relaxačný a regeneračný úkon, ktorý uvoľní celkové psychické napätie a navodí úžasný pocit harmónie a pohody.

Vďaka masážam dokážeme dokonca v pomerne krátkom čase dosiahnuť výsledky, ktoré budú trvalé a viditeľné bez použitia skalpela či chémie.

Dokonalý RELAX a LUXUSNÝ vzhľad tváre.

Toto vám zaručujeme po absolvovaní niektorej z našich masáží tváre 👌

💖 Pomocou masáže tváre podporíme efekt vášho omladenia, oživenia a hydratácie vašej pleti. Tvár bude vypnutá, elastická a vrásky vyhladené. Získate mladší a rozžiarený vzhľad 💖

Tak milé dámy, kedy si chcete dopriať tento luxus? Vieme si dohodnúť ranný, večerný aj víkendový termín.


Zverte sa do rúk profesionálov a využite služby ALEXIA Beauty Studia v Trenčíne.

Objednajte sa:

Tešíme sa na vás
Team Alexia®

Darčekové poukazy Alexia

Darčekové poukazy

Práve darčekový poukaz vie potešiť osobu, na ktorej nám záleží. Vy iba obdarujte a o všetko ostatné sa už postaráme my. Kúpte darčekový poukaz a prekvapte. Vyhotovenie a odovzdanie vieme zrealizovať expresne aj v deň objednania.

Ponúkame vám darčekové poukazy v rôznych hodnotách, využiteľné na všetky naše služby.

Pre dostupné sumy a objednávky nás kontaktujte ›