Magazín EVA odporúča štúdio krásy ALEXIA Trenčín

22.12.2019 • Aktuality

Magazín EVA odporúča štúdio krásy ALEXIA Trenčín: titulná fotka

Magazín @eva.hriesne.dobra v najnovšom čísle odporúča ALEXIA Beauty Studio v Trenčíne, ktoré používa unikátny prístroj ReCell - najúčinnejšiu technológiu na odstraňovanie strií a všetkých štádií a typov celulitídy.

EVA predstavuje ReCell ako istotu úspechu na odstránenie celulitídy a strií - rázovú vlnu s rádiofrekvenciou, úplne bezbolestnú a neinvazívnu.

Rázová vlna na rozpustenie obsahu tukových buniek a rádiofrekvenčná biostimulácia na hĺbkové spevnenie pokožky, na odtok toxínov a rozpusteného tuku bola doposiaľ procedúra dostupná len na klinikách. Teraz sa prístroj ReCell dostal aj do niektorých dobrých štúdií krásy.

Vianoce ešte len prichádzajú a my už teraz vieme, čo mnohí z nás tesne po nich začnú riešiť. Detoxikovať, zhadzovať sviatočné kilá a ladiť formu do plaviek. Presne tak ako je napísané aj v poslednom predvianočnom vydaní magazínu EVA.

Preukázateľné účinky predurčujú prístroj ReCell na skvelé využitie v skrášľovaní ľudského tela a tiež na terapeutické ošetrenia. Táto medicínska technológia v službách krásy nádherne efektívne vyhladzuje pomarančovú kožu a strie už pri prvých ošetreniach. Krásne spevňuje pokožku a tvaruje telo.

Preto neváhajte a zabezpečte si v predstihu termíny ošetrení s touto unikátnou patentovanou technológiou v medicínskom prístroji ReCell. Jedinečným a komfortným spôsobom si začnete užívať svoje stále krajšie a krajšie telo bez celulitídy, strií a zbytočného tuku.

Vytvarujte svoju postavu do želaných kriviek s vyhladenou a spevnenou pokožkou. Teraz máte možnosť využiť špičkové prístroje v krásnych nových priestoroch štúdia krásy ALEXIA.


Zverte sa do rúk profesionálov a využite služby ALEXIA Beauty Studia v Trenčíne.

Objednajte sa:

Tešíme sa na vás
Team Alexia®


Galéria k článku

Darčekové poukazy Alexia

Darčekové poukazy

Práve darčekový poukaz vie potešiť osobu, na ktorej nám záleží. Vy iba obdarujte a o všetko ostatné sa už postaráme my. Kúpte darčekový poukaz a prekvapte. Vyhotovenie a odovzdanie vieme zrealizovať expresne aj v deň objednania.

Ponúkame vám darčekové poukazy v rôznych hodnotách, využiteľné na všetky naše služby.

Pre dostupné sumy a objednávky nás kontaktujte ›