Čo znamená… Rádiofrekvencia

11.01.2021 • Vyznajte sa

Čo znamená... Rádiofrekvencia: titulná fotka

Čo znamená... alebo Vysvetlenia všetkých pojmov používaných pri skrášľovaní ľudského tela podávané tak, aby im každý porozumel – jednoduchou ľudskou rečou...

V tomto blogu pokračujeme a dnes si povieme niečo bližšie o pojme RÁDIOFREKVENCIA.

Je to neinvazívne bezbolestné ošetrenie, ktoré pôsobí ako prirodzený lifting na ochabnutú pokožku tváre, krku a dekoltu, ktorá stratila svoju pružnosť, pevnosť a sviežosť.

Princípom rádiofrekvencie je prehrievanie hlbších vrstiev kože, vďaka ktorému je stimulovaná tvorba nového kolagénu, elastínu, kyseliny hyaluronovej a vpravujú sa biologicky aktívne látky priamo do pokožky bez narušenia jej integrity.

Rádiofrekvenčné vlny kontrolovane vnikajú hlboko do pleti, tým sa pokožka spevňuje, navracia sa jej hebkosť, pružnosť a pevnosť. Dochádza k celkovému vyhladeniu a hydratácii pokožky, zlepší sa štruktúra pleti, vyhladia sa vrásky, zmiernia sa jazvy a akné, nastávajú priaznivé účinky proti starnutiu pokožky.

Rádiofrekvencia rozširuje cievy, vďaka čomu sú bunky lepšie prekrvované, zásobované kyslíkom a živinami. Urýchľuje sa regenerácia buniek, zvyšuje sa lokálne spaľovanie tukov, zlepšuje sa okysličenie svalov a nastáva detoxikácia. Dochádza k stimulácii a aktivácii fibroblastov (väzivových buniek).

Prístroje s kozmetickou rádiofrekvenciou začínajú byť bežnou súčasťou salónov krásy. Na absolvovanie tejto špeciálnej procedúry je dôležité vedieť si vybrať ten správny salón, nakoľko dnešný svet beauty ponúka rôzne kozmetické prístroje. No nie každý prístroj je vhodný na profesionálne využitie. Niektoré sú odporúčané na použitie v domácom prostredí a vtedy ani účinok rádiofrekvencie nie je na požadovanej úrovni.

Preto je dôležité využiť služby profesionálov, ktorí vám zabezpečia ošetrenie špičkovými prístrojmi, s tými najnovšími technológiami, ktoré sú v aktuálnom období najmodernejšie.

Rádiofrekvencia stojí za to 👍. Neuberie vám síce 20 rokov, ale určite na svojej pleti uvidíte efekt účinného omladenia už po prvom ošetrení.

A vaše okolie vás pravidelne poteší otázkou „Čo robíš, že tak dobre vyzeráš?“😉

Štúdio krásy ALEXIA v Trenčíne je vybavené prístrojmi špičkovej kvality s najmodernejšími technológiami na jedinečné skrášlenie pleti tvárepokožky tela.

ALEXIA Beauty Studio vám ponúka kombinované intenzívne omladzujúce ošetrenie jedinečným prístrojom Tecar CRV – kombináciou rádiofrekvenčnej biostimulácie (diatermie) s neinvazívnou bezbolestnou mezoterapiou.

Tecar terapia s mezoterapiou umožňuje úplne bezbolestne dosiahnuť výplňový efekt takmer na úrovni injekčnej aplikácie. Je to momentálne najúčinnejšia metóda okamžitého aj dlhodobého omladenia pleti. Vďaka Tecar terapii sa účinné látky dopravujú priamo do príslušných buniek, čím sa spúšťa skutočný proces omladenia pleti tváre a pokožky krku a dekoltu.

Neváhajte a vráťte svojej pleti mladistvý vzhľad unikátnym prístrojom Tecar CRV – rádiofrekvenciou s mezoterapiou.

💖 Zverte sa do rúk profesionálov 👉 Využite služby štúdia krásy ALEXIA v Trenčíne 💖


Zverte sa do rúk profesionálov a využite služby ALEXIA Beauty Studia v Trenčíne.

Objednajte sa:

Tešíme sa na vás
Team Alexia®

Darčekové poukazy Alexia

Darčekové poukazy

Práve darčekový poukaz vie potešiť osobu, na ktorej nám záleží. Vy iba obdarujte a o všetko ostatné sa už postaráme my. Kúpte darčekový poukaz a prekvapte. Vyhotovenie a odovzdanie vieme zrealizovať expresne aj v deň objednania.

Ponúkame vám darčekové poukazy v rôznych hodnotách, využiteľné na všetky naše služby.

Pre dostupné sumy a objednávky nás kontaktujte ›