Čo sa stane s vašou nežnou polovičkou, keď jej darujete kupón do ALEXIA Beauty Studio?

01.05.2020 • Aktuality

Čo sa stane s vašou nežnou polovičkou, keď jej darujete kupón do ALEXIA Beauty Studio?: titulná fotka

💖 Zastaví čas, zrelaxuje, užije si to najlepšie z našej ponuky... 💖

Dopraj partnerke slobodne si rozhodnúť, či chce odstrániť vrásky, rozjasniť a oživiť pleť, sformovať kontúry tváre alebo sa jednoducho zbaviť celulitídy, strií a ochabnutej pokožky paží a nôh.

Alebo len zrelaxovať v príjemnom modernom prostredí pri aplikácii masky a masáže vybratej špeciálne pre potrebu jej pleti.

Podľa výberu každej klientke na mieru zostavíme odporúčaný typ procedúry, navrhneme počet a frekvenciu návštev. Taktiež odborne poradíme s výberom kozmetických prípravkov na domáce použitie s požadovaným efektom.

Ponúkame výber z viacerých skrášľovacích a zdravotných ošetrení 👉

Okamžité omladenie pleti Tecar terapiou – pleť získa okamžité spevnenie, rozjasnenie, intenzívnu hydratáciu a výživu neinvazívnou mezoterapiou s kyselinou hyaluronovou a ozónom. Rádiofrekvenčnou biostimuláciou zvýrazníme kontúry tváre a celkove omladíme pleť.

Táto procedúra je veľmi cenená aj ako intenzívne príležitostné omladenie pred významnou životnou udalosťou (napr. svadba, promócie, oslava životného výročia, stretávka zo školy...) 😮

Vyhladenie vrások na tvári – z čela, okolia očí, úst a dráhy od nosa k ústam. Získame výrazný návrat mladosti a oživenie unavenej pleti. Kyselina hyaluronová sa postará o intenzívnu hĺbkovú hydratáciu, oživenie a zjednotenie štruktúry pleti, mezoterapia v synergii s diatermiou podporia tvorbu vlastného kolagénu a elastínu čo navráti pleti jej pružnosť a elasticitu.

Spevnenie pokožky krku a dekoltu – zabezpečíme pružnosť pokožky, jej intenzívnu hydratáciu a mladistvý hladký a spevnený vzhľad. Odstránime príznaky starnutia, dosiahneme efekt oživenia a spevnenia pokožky krku a dekoltu, jej vypnutie a vyhladenie. Toto dokáže jedinečná rádiofrekvenčná biostimulácia s transdermálnou aplikáciou kyseliny hyaluronovej a ďalších aktívnych látok.

Mezoterapia s diatermiou na lifting, hĺbkovú hydratáciu a oživenie pleti. Získame okamžitý aj dlhodobý efekt. Neinvazívne a bezbolestne spolu s kyselinou hyaluronovou a ďalšími prípravkami s vysokou koncentráciou aktívnych látok odstránime jemné vrásky, omladíme, oživíme a hĺbkovo hydratujeme pleť, ktorá zrazu bude pôsobiť o niekoľko rokov mladšie.

Mikromasáž očného okolia – pleť získa liftingový aj regeneračný účinok. Efekt špecifickej masáže je výrazný pri odstraňovaní opuchov a kruhov pod očami, pri zlepšovaní vitality tkanív. Veľmi dobre pomáha pri vyhladzovaní jemných vrások okolo očí a na čele, príjemne uľavuje bolestiam hlavy a regeneruje tkanivá. Úžasný pocit „znovuzrodenia“ – to je najpríjemnejší návrat energie do vnútra človeka.

Odstránenie strií na bruchu, nohách a bokoch – veľmi účinne zmiznú čerstvé strie a eliminujú sa staršie strie. Efektívne ošetrenie po pôrode, rýchlom náraste váhy napríklad pri posilňovaní, raste v období puberty a podobne. Rázová vlna s biostimuláciou zvýši pružnosť spojivového tkaniva čím podporí produkciu kolagénu a elastínu, vyhladí a obnoví celistvosť pokožky.

Odstránenie celulitídy na zadku, bruchu, nohách – unikátna bezbolestná rázová vlna zmierni až odstráni prejavy celulitídy. Dosiahneme krásnu, hladkú a tonizovanú pokožku. Odblokujeme tok krvi a kyslíka v nedostatočne zásobených celulitických tkanivách, zlepšíme cirkuláciu, navrátime koži napnutý vzhľad. Obnovíme zdravie pokožky tela.

Spevnenie ochabnutej pokožky spodnej strany paží, vnútornej strany stehien a pokožky na bruchu – rázovou vlnou s rádiofrekvenciou vypneme a vyhladíme všetky oblasti ochabnutej pokožky. Dosiahneme návrat pružnosti a pevnosti pokožky a podporíme tvorbu vlastného kolagénu. Stimuláciou tvorby kyseliny hyaluronovej prirodzenou cestou dosiahneme trvalejšie spevnenú, vypnutú, vyhladenú a posilnenú pokožku.

Schudnutie v miestach adipozity – odstránime tukové tkanivo lokálne hromadené najmä v oblasti brucha, bokov, stehien a kolien. Teda z oblastí, kde sa nevieme zbaviť tuku ani intenzívnym cvičením a zlepšeným stravovaním. Rozpustením a odplavením prebytočného tuku bez poškodenia buniek dosiahneme jeho odtok, podporíme krvné zásobenie a spevníme pokožku mechanickou stimuláciou aktivity fibroblastov.

Uvoľnenie bolesti rázovou vlnou ReCell – okamžite úľavíme stuhnutým svalom, úplne bez anestézie, liekov a vedľajších účinkov. Analgetický (protibolestivý) účinok dosiahneme vďaka pôsobeniu bezbolestnej rázovej vlny s hĺbkovým efektom rádiofrekvenčnej biostimulácie, a tiež použitím špeciálne vyvinutých prípravkov na rastlinnej báze s protizápalovými a analgetickými vlastnosťami. Pri akútnych príznakoch okamžite výrazne zmiernime bolesť.

Navštívte štúdio krásy Alexia a presvedčte sa o vynikajúcich účinkoch našej ponuky 😊👌 .

Ponúkame Vám časovú flexibilitu (večerný či víkendový termín) v krásnych nových priestoroch s najmodernejším vybavením - prístrojmi špičkovej kvality.


👉 Kúp darčekovú poukážku a prekvap ňou svoju nežnú polovičku 💖.


Zverte sa do rúk profesionálov a využite služby ALEXIA Beauty Studia v Trenčíne.

Objednajte sa:

Tešíme sa na vás
Team Alexia®

Darčekové poukazy Alexia

Darčekové poukazy

Práve darčekový poukaz vie potešiť osobu, na ktorej nám záleží. Vy iba obdarujte a o všetko ostatné sa už postaráme my. Kúpte darčekový poukaz a prekvapte. Vyhotovenie a odovzdanie vieme zrealizovať expresne aj v deň objednania.

Ponúkame vám darčekové poukazy v rôznych hodnotách, využiteľné na všetky naše služby.

Pre dostupné sumy a objednávky nás kontaktujte ›