Ako si vybrať kozmetický salón, aby ste sa cítili komfortne a hlavne v bezpečí?

30.04.2020 • Novinky v Beauty Svete

Ako si vybrať kozmetický salón, aby ste sa cítili komfortne a hlavne v bezpečí?: titulná fotka

ALEXIA Beauty Studio si zakladá na kvalite svojich služieb 😉 a k tomu patrí i ochrana zdravia klientov aj personálu. Z tohto dôvodu sme veľmi dôkladne vyberali zariadenie, ktoré má prispieť k bezpečnému a zdravému pobytu v štúdiu. Vybrali sme vysoko uznávané zariadenie PROLUX G® od firmy, ktorá disponuje mnohými referenciami od nemocníc, polikliník a operačných sál.

Spoločnosť Nexa, s.r.o. nás presvedčila najšpičkovejšími prístrojmi dostupnými a schválenými na slovenskom trhu, svojim odborným a prozákazníckym prístupom, ochotou veľmi profesionálne nadimenzovať dezinfekčné zariadenie presne za účelom zabezpečenia maximálne zdravého prostredia nášho štúdia počas vykonávania činnosti kozmetických a skrášľovacích procedúr.

V úvode si objasníme zopár pojmov. 👉Pod ultrafialovým žiarením si môžeme predstaviť optické, elektromagnetické žiarenie s určitou vlnovou dĺžkou. Toto žiarenie sa rozdeľuje na UVA, UVB a UVC. 👉 A práve žiarenie v spektre UV-C spôsobuje hynutie mikroorganizmov a to tak, že dôjde k narušeniu ich DNA a teda k ich deštrukcii, rozpadu.

Germicídne žiariče sú zariadenia slúžiace na dezinfekciu použitím ultrafialového žiarenia špeciálnej časti UV-C žiarenia. Germicídne žiariče radu POLUX G® sú zdravotníckymi pomôckami triedy IIa – tak sú i skúšané a overované notifikovanou osobou. Sú overené klinickými skúškami, zaregistrované a schválené na ŠÚKL. Veľmi dôležité je, že pri ich správnom použití nemôže dôjsť k absolútne žiadnemu nežiadúcemu ožiareniu. Pri týchto typoch žiaričov sa nepoužívajú ani žiadne chemikálie.

Toto žiarenie je schopné veľmi účinne ničiť choroboplodné zárodky vo veľmi širokom rozsahu, čím vytvára zdravé prostredie a chráni tak ľudí pred chorobami a možnými infekciami .

Ide o doplnkovú veľmi účinnú dezinfekciu. Zlikviduje zárodky i tam, kde sa dezinfekčné prostriedky neaplikovali (mimo tieňa vytvoreného prekážkami). Žiarenie prechádzajúce priestorom môže likvidovať aj mikróby voľne sa pohybujúce vzduchom na časticiach prachu a tak čistiť samotný vzduch.

Germicídne žiariče sa delia na priamo a nepriamo vyžarujúce.

Pri priamo vyžarujúcich žiaričoch dochádza k použitiu a dezinfekcii bez prítomnosti ľudí.

Pri použití nepriamo vyžarujúcich žiaričov – za prítomnosti ľudí dezinfikovaný vzduch prechádza v uzavretom priestore žiariča vo veľmi malej vzdialenosti od zdrojov UVC žiarenia. Tým dochádza k veľmi účinnej a efektívnej dezinfekcii prechádzajúceho vzduchu a jeho objem je limitovaný výkonom použitých ventilátorov. Tu je kľúčové správne dimenzovanie zariadenia na priestor, v ktorom sa bude používať.

Pri správnom použití nedôjde v žiadnom prípade k styku s nebezpečným UVC žiarením. Jeho úroveň na vstupných a výstupných mriežkach je nulová. Pre zaistenie dezinfekcie týmito žiaričmi je potrebné čo najviac predĺžiť ich prevádzkový čas počas možnosti kontaminácie vzduchu pohybujúcimi sa osobami v priestore, alebo pre čo najvyššiu možnú dezinfekciu v prípade potreby ich použiť v nepretržitom režime.

Nexa, s.r.o. ako výrobca Germicídnych žiaričov PROLUX G® prehlasuje, že použitie týchto zariadení je vysoko účinné a bezpečné. Tieto skutočnosti boli overené meraniami, dostupnými údajmi výrobcov UVC zdrojov, použitím odborných informácií o obdobných výrobkoch renomovaných svetových výrobcov, ako tiež dlhoročnými skúsenosťami výrobcu.

Nosným programom spoločnosti Nexa, s.r.o. je okrem servisu zdravotníckej techniky a dodávky špeciálnych svetelných zdrojov pre zdravotníctvo, výroba germicídnych žiaričov radu PROLUX G®. Firma kladie dôraz na to, aby všetky činnosti boli riadené systémami ISO 9001 a ISO 14001. Uvádza na trh nové a kvalitné výrobky, ktoré sú synonymom kvality a spokojnosti zákazníkov na slovenskom i zahraničnom trhu.

A dôležitá informácia nakoniec:

🤷‍♂️ Kam na skrášľovacie ošetrenie v Trenčíne?⁠ 👉 Do štúdia krásy ALEXIA!⁠ 👌


Zverte sa do rúk profesionálov a využite služby ALEXIA Beauty Studia v Trenčíne.

Objednajte sa:

Tešíme sa na vás
Team Alexia®


Galéria k článku

Darčekové poukazy Alexia

Darčekové poukazy

Práve darčekový poukaz vie potešiť osobu, na ktorej nám záleží. Vy iba obdarujte a o všetko ostatné sa už postaráme my. Kúpte darčekový poukaz a prekvapte. Vyhotovenie a odovzdanie vieme zrealizovať expresne aj v deň objednania.

Ponúkame vám darčekové poukazy v rôznych hodnotách, využiteľné na všetky naše služby.

Pre dostupné sumy a objednávky nás kontaktujte ›