Rozjasňujúca NANO Beauty maska aj pre aknóznu pleť

23.09.2022 • Novinky v Beauty Svete

Rozjasňujúca NANO Beauty maska aj pre aknóznu pleť: titulná fotka

Revolučná suchá NANO vláknová pleťová maska

O čom to celé je?

Nanovlákno použité pri výrobe pleťovej masky v sebe nesie všetky účinné látky. Je to veľmi priedušný materiál, vďaka čomu bude pleť dýchať aj keď je na nej maska. NANO Beauty maska má viac ako 90 % účinnosť prenosu aktívnych látok do pleti oproti klasickým maskám. 

Aké výsledky môžete od Rozjasňujúcej NANO Beauty masky očakávať?

Práve podľa kombinácie a zloženia aktívnych látok v pleťovej maske rozlišujeme, aký výsledný efekt dokážeme s maskou docieliť. Rozjasňujúca maska pleť rozžiari, zmierni jej hyperpigmentáciu a zjednotí jej farebný tón, stiahne rozšírené póry. Je vhodná aj pre zapálenú aknóznu pleť vďaka kyseline azelaovej a salicylovej, ktoré pomáhajú hojiť akné.

Aké účinné látky obsahuje Rozjasňujúca NANO Beauty maska?

Každá NANO Beauty pleťová maska je plná účinných látok, antioxidandov a vitamínov.

Dokonalá kombinácia látok ako kyselina azelaová a salicylová, Vitamín C, Vitamín E a Niacinamid (Vitamín B3). Každá účinná látka má svoje miesto v zložení Nano Beauty masky, aby robila to čo vie najlepšie – rozjasniť pleť, eliminovať hyperpigmentáciu, sťahovať rozšírené póry, čistiť pleť a hojiť akné.

Vitamín C

V zložení uvedený ako Askorbate Sodium, zabraňuje predčasnému starnutiu pokožky a zjednocuje tón pleti. Chráni našu pleť pred nepriaznivými vplyvmi slnečného žiarenia. Podporuje tvorbu nových kožných buniek ako aj tvorbu nového kolagénu.

Vitamín E

Bráni strate hydratácie a zabraňuje poškodeniu pokožky voľnými radikálmi - chráni pleť pred UV žiarením. Má výborné protizápalové vlastnosti.

Vitamín B3

Poznáme ho aj pod názvom Niacinamid, ktorý pomáha hydratovať pleť a liečiť hyperpigmentáciu. Zmierňuje začervenanie (rosacea) a zjednocuje tón pleti. Vitamín B3 je vo vode rozpustný vitamín, ktorý spolupracuje s prírodnými látkami vo vašej pokožke a pomáha viditeľne minimalizovať rozšírené póry.

Kyselina azelaová

Malý zázrak s veľmi pozitívnymi účinkami pre vašu pleť. Pomôže zmierniť tvorbu akné, zápalov a hyperpigmentáciu. Pôsobí ako antibakteriálna účinná látka, v boji proti baktériam v pleti, spôsobuje odumieranie bakteriálnych buniek. Zmierňuje zápal a jemne odstraňuje už odumreté kožné bunky. Ak trpíte rosaceou tak kyselina azelaová je tou správnou voľbou na upokojenie pleti. A nie len to. Pôsobí aj na hyperaktívne melanocyty, ktoré produkujú príliš veľa farbiva melanínu, čím vznikajú na pleti farebné nerovnosti. Táto účinná kyselina redukuje starecké škvrny, pehy a zosvetľuje farebný tón pleti.

Kyselina salicylová

Najznámejšia BHA kyselina. Známa ako bojovníčka proti upchatým pórom. BHA kyselina, ktorá čistí pleť aj v hlbších vrstvách. Vďaka svojej sile dokáže tlmiť činnosť mazových žliaz a zbavuje pleť nadbytočného kožného mazu. Účinná je aj pri liečbe lupín a lupienky. Čistí pleť od čiernych bodiek a vyhladzuje aj jej ďalšie nedokonalosti. Uľahčuje regeneráciu drobných raniek po akné a stimuluje obnovu buniek, čím zlepšuje celkový vzhľad pokožky.

Tocopheryl Acetate

Prírodná protizápalová látka extrahovaná zo sójových bôbov, účinná proti vráskam.

PEG 40 Hydrogenated Castor Oil

Ricínový olej, ktorý pôsobí ako prirodzený solubilizátor (rozpúšťadlo) pri produktoch na báze vody. 

Žiadne konzervanty ani bežné prísady!

V našich NANO Beauty maskách nie sú silikóny, parabény, parfémy, farbivá ani akryláty. Masky sú skutočne bez akýchkoľvek syntetických chemikálií, lepidiel, bez plnidiel a stabilizátorov.

Garantované účinky NANO Beauty masky?

Testami bolo preukázané, že až 92 % účinných látok z nanovláknovej masky sa dostane priamo do pleti, a to i do hlbších vrstiev pokožky. Stačí iba niekoľko minút a do pokožky sa dostanú všetky deklarované vyživujúce látky a vitamíny.

Je to tak jednoduché: navlhčiť pleť – priložiť masku – nechať pôsobiť 8 minút – jemne zložiť.


Ako Rozjasňujúcu NANO Beauty masku používať?

1.       Vybaľte masku z obalu, položte ju na suché miesto a opatrne odstráňte ochrannú zelenú vrstvu.

2.       Vyčistenú pleť dôkladne navlhčite vlažnu vodou (naozaj dôkladne). Aplikujte odkrytú bielu nanovláknovú vrstvu na navlhčenú pleť. Suché miesta masky dodatočne navlhčite vodou cez povrch masky.

3.       Nechajte masku pôsobiť 8 minút a doprajte si relaxáciu.

4.       Pred zložením masky ju môžete ešte raz na tvári starostlivo navlhčiť pre ľahšie odstránenie. Nechajte aktívne látky pôsobiť.

5.       Po aplikácii môžete na pleť naniesť vaše obľúbené sérum, denný alebo nočný krém.

Účinný prenos aktívnych látok do pleti začne ihneď po aplikácii masky. Blahodarný účinok sa viditeľne zvyšuje v nasledujúcich niekoľkých hodinách. Odporúčané použitie je 1 - 2 krát týždenne. Na dosiahnutie rýchlejších výsledkov použite masku ako súčasť vášho pravidelného rituálu v starostlivosti o pleť.

 

Rovnomerný a takmer 100% prenos účinných látok – proces prenosu sme opísali tu.

Patentovaná technológia – prečítajte si o nej viac v našom článku tu.

Ohľaduplné k prírode – viac sme o tom napísali na našom blogu tu.

 

Suchá NANO vláknová maska je dnes extrémne populárna v špičkových kozmetických salónoch - príďte si masku vyskúšať priamo do nášho ALEXIA – Beauty Studia v Trenčíne. Rezervujte si svoj termín už dnes.

K dispozícii sú masky aj k zakúpeniu ​​pre profesionálnu starostlivosť na domaInformujte sa u nás v štúdiu.

 


Zverte sa do rúk profesionálov a využite služby ALEXIA Beauty Studia v Trenčíne.

Objednajte sa:

Tešíme sa na vás
Team Alexia®

Darčekové poukazy Alexia

Darčekové poukazy

Práve darčekový poukaz vie potešiť osobu, na ktorej nám záleží. Vy iba obdarujte a o všetko ostatné sa už postaráme my. Kúpte darčekový poukaz a prekvapte. Vyhotovenie a odovzdanie vieme zrealizovať expresne aj v deň objednania.

Ponúkame vám darčekové poukazy v rôznych hodnotách, využiteľné na všetky naše služby.

Pre dostupné sumy a objednávky nás kontaktujte ›