Odborný seminár s talianskym fyzioterapeutom Michele Rossim

17.10.2019 • Aktuality

Odborný seminár s talianskym fyzioterapeutom Michele Rossim: titulná fotka

Špičkové technológie si vyžadujú sústavné odborné vzdelávanie.

Náš personál si priniesol cenné informácie a skúsenosti z odborného seminára "Nová generácia prístrojovej terapie - Synergia technológií", ktorý sa konal 16. októbra 2019 v Nitre. Výmena skúseností, prednášky a kazuistiky talianskeho fyzioterapeuta Michele Rossiho a česko-slovenskej fyzioterapeutky Šárky Tomkovej prispievajú k skvalitňovaniu našich služieb.

Fyzioterapeut s 18-ročnou praktickou skúsenosťou s prístrojovou liečbou a nadšenec kvantovej a experimentálnej fyziky Dr. Michele Rossi sa s nami podelilo poznatky o princípoch účinku fyzikálnej terapie. Spolupracuje s niekoľkými európskymi univerzitami a súkromnými klinikami už viac ako 25 rokov. Pôsobí ako lektor vzdelávacích kurzov zameraných na fyzioterapiu aj estetickú medicínu. Pracuje ako vedecký a vývojový odborný konzultant pre rôznych výrobcov elektroliečebných prístrojov vrátane laserov, rázových vln a prístrojov TECAR.

Fyzioterapeutka PhDr. Mgr. Šárka Tomková s nami zdieľala svoje praktické skúsenosti s kombinovanou fyzikálnou terapiou. Intenzívne využíva vo svojej praxi aj prístrojovú fyzikálnu terapiu – kombinované technológie Shockwave Dual Power a Tecar CRV. Súčasne popri súkromnej praxi vyučuje na Fakulte zdravotníctva na katedre fyzioterapie.


Zverte sa do rúk profesionálov a využite služby ALEXIA Beauty Studia v Trenčíne.

Objednajte sa:

Tešíme sa na vás
Team Alexia®


Galéria k článku

Darčekové poukazy Alexia

Darčekové poukazy

Práve darčekový poukaz vie potešiť osobu, na ktorej nám záleží. Vy iba obdarujte a o všetko ostatné sa už postaráme my. Kúpte darčekový poukaz a prekvapte. Vyhotovenie a odovzdanie vieme zrealizovať expresne aj v deň objednania.

Ponúkame vám darčekové poukazy v rôznych hodnotách, využiteľné na všetky naše služby.

Pre dostupné sumy a objednávky nás kontaktujte ›