Máte problém s priberaním a celulitídou?

15.12.2019 • Kozmetické problémy

Máte problém s priberaním a celulitídou?: titulná fotka

Pomôžeme vám účinným spôsobom bojovať s celulitídou a so zbytočným tukom absolútnou novinkou na trhu - rázovou vlnou s biostimuláciou.

Využite všetko čo vás robí krajšou. Stavte na najnovšie svetové technológie prezentované aj na 5. odborno-prezentačnom kongrese - stretnutí profesionálov renomovaných kozmetických značiek sveta.

Na tomto podujatí bola prezentovaná okrem iných kozmetických noviniek aj úplne najnovšia a najmodernejšia medicínsko-kozmetická technológia na skrášľovanie ľudského tela od tradičného talianskeho výrobcu - prístroj ReCell, ktorým disponuje ALEXIA Beauty Studio ako jediné štúdio krásy v Trenčíne. Je vybavené prístrojmi špičkovej kvality, ktorými poskytuje klientom služby na najvyššej profesionálnej úrovni absolútne bezbolestne a neinvazívne.

ReCell - rázová vlna s rádiofrekvenciou - to je najúčinnejšie medicínske odstránenie celulitídy a spevnenie pokožky tela. Vďaka kombinácii týchto dvoch technológií v jednej ošetrovacej hlavici má okamžitý aj dlhodobý hĺbkový efekt pri odstránení strií, prejavov celulitídy, na zmenšenie objemu a spevnenie a vyhladenie pokožky tela.

Urobte krok bližšie k dokonalým krivkám, objednajte si termín a presvedčte sa o účinku rázovej vlny skôr, ako budete chcieť zažiariť v plesových šatách.


Zverte sa do rúk profesionálov a využite služby ALEXIA Beauty Studia v Trenčíne.

Objednajte sa:

Tešíme sa na vás
Team Alexia®


Galéria k článku

Darčekové poukazy Alexia

Darčekové poukazy

Práve darčekový poukaz vie potešiť osobu, na ktorej nám záleží. Vy iba obdarujte a o všetko ostatné sa už postaráme my. Kúpte darčekový poukaz a prekvapte. Vyhotovenie a odovzdanie vieme zrealizovať expresne aj v deň objednania.

Ponúkame vám darčekové poukazy v rôznych hodnotách, využiteľné na všetky naše služby.

Pre dostupné sumy a objednávky nás kontaktujte ›