BOOSTER, SÉRUM, KRÉM - vyznáte sa v nich?

07.06.2020 • Vyznajte sa

BOOSTER, SÉRUM, KRÉM - vyznáte sa v nich?: titulná fotka

Kto z nás s určitosťou pozná účinky, význam, podstatu a hlavne vhodnosť prípravkov BOOSTER a SÉRUM pre našu pleť? 👉 Tu je stručné zhrnutie ich rozdielov a použitia. 👉

✅ Pleťový BOOSTER ako koncentrát najaktívnejších látok pôsobí nielen na povrchu pokožky, ale preniká aj do spodných vrstiev, kde účinne posilňuje kožnú bariéru pleti. Tento „posilňovač“ podporuje a zintenzívňuje účinky krému a teda sa nanáša na vyčistenú suchú pleť pod krém.

💖 Ak chcete používať booster aj sérum, platí, že najprv sa nanáša booster, následne sérum a nakoniec krém 💖.

Booster „nabudí“ a znásobí aj účinky séra. Je nemastný, ľahko vstrebateľný, pocitovo veľmi príjemný.

V každej kvapke boostera je veľmi veľká dávka účinných aktívnych látok, ktoré okamžite po nanesení začnú pracovať v prospech pleti. Preto platí, že denne našej pleti určite stačí iba pár kvapiek tohto silne koncentrovaného zázraku 😮.

Boostery sa zameriavajú na konkrétne výsledky. Napríklad na hydratáciu, lifting pleti, spevnenie, farebné zjednotenie, vyhladenie vrások, zjemnenie pleti, obnovu buniek, rozjasnenie unavenej a sivastej pleti.

✅ SÉRUM ako koncentrát aktívnejších látok než krém zvyšuje alebo dopĺňa funkciu krému. Rýchlo sa vstrebáva a napomáha krému k efektívnejším výsledkom. Obsahuje zvlhčujúce, hydratačné zložky a antioxidanty. Dostáva sa do hlbších vrstiev pokožky než krém.

Použitie boostera aj séra je prospešné pre všetky kategórie pokožky v akomkoľvek veku a teda aj pri zrelšej pleti.

👉 Ak chcete dosiahnuť napríklad hĺbkovú intenzívnu hydratáciu pleti za účelom omladenia, vyhladenia vrások, spevnenia a liftingu, je žiadúce skombinovať booster a krém (prípadne booster, sérum a krém) rovnakej rady jednej značky kozmetiky s vysokokoncentrovanou kyselinou hyaluronovou – najlepším spojencom pre pleť všetkých kategórií. Má úžasný hydratačný efekt pre mladšiu pleť a výrazne dopĺňa obsah kyseliny hyaluronovej u zrelšej alebo veľmi suchej pleti.

Zrelšia pleť postupne stráca prirodzené zásoby kyseliny hyaluronovej a jej aplikácia boosterom, sérom a krémom účinne pomôže pleti dopĺňať tieto straty.

💖 Kombinácia unikátneho ošetrenia Tecar terapiou v štúdiu krásy Alexia s následnou domácou starostlivosťou kvalitnou kozmetikou urobí s vašou pleťou doslova zázrak 💖.

Toto jedinečné ošetrenie navráti vašej pleti mladosť, nádych sviežosti, vyplní jemné a stredné vrásky, výrazne zjemní hlboké vrásky, nádherne vypne pokožku krku a dekoltu, uberie zopár rokov aj pokožke chrbtov rúk 😊👌.


Zverte sa do rúk profesionálov a využite služby ALEXIA Beauty Studia v Trenčíne.

Objednajte sa:

Tešíme sa na vás
Team Alexia®


Galéria k článku

Darčekové poukazy Alexia

Darčekové poukazy

Práve darčekový poukaz vie potešiť osobu, na ktorej nám záleží. Vy iba obdarujte a o všetko ostatné sa už postaráme my. Kúpte darčekový poukaz a prekvapte. Vyhotovenie a odovzdanie vieme zrealizovať expresne aj v deň objednania.

Ponúkame vám darčekové poukazy v rôznych hodnotách, využiteľné na všetky naše služby.

Pre dostupné sumy a objednávky nás kontaktujte ›